• Новинка
VGAzer Левитирующий Лунна светлина, 16 цвята, на 20 Модела, Плаващ Лунна светлина, Свободно плаващ и въртящи се във въздуха, с регулируема яркост, Луната нощна светлина з?
zoom_in

VGAzer Левитирующий Лунна светлина, 16 цвята, на 20 Модела, Плаващ Лунна светлина, Свободно плаващ и въртящи се във въздуха,

BGN 1.00

Брой продукти
check В магазина

Входно напрежение : AC100 V-240 V Изходно напрежение : DC12 V 2 A Мощност : 1,5 Вата. ЕФЕКТИВНОСТ : 16Лм/W. Яркост : 80-100 лумена.Тъчпад бутона : за включване/изключване. Височина левитация : 15 mm-17 мм. Материал : PLA + ABS Fraux Wood.Цвят на лунната светлина : бял.Цвят led подсветка : градиентный жълто и бяло/бяло/индивидуално изображение на повърхността.Диаметър на лунната светлина : 6 инча (15 cm).Диаметър на дървената основание : 5 инча (13 см).Размер на опаковката : 6,5x6,5x9,7 инча.Тегло на продукта : 1,05 кг., на ЛУННА светлина с магнитна левитацией - Използвайте техниката на магнитна левитация, автоматично подвешиваясь и вращаясь във въздуха Свободно, без никаква подкрепа или контакт, който е в състояние да привлече погледи на хората. 【Конфигуриране на 16 цветовете и яркостта】 : 16 различни цветове, които можете да изберете с помощта на дистанционно управление, като топло жълто, бяло, зелено.., Също така цветовете могат да бъдат вспышечными, плавни, затухающими и стробоскопическими, много цветни и пълни с фантазия. "ИСТИНСКА" ЛУНАТА - Печат на всяка лунна лампа отнема повече от 24 часа с помощта на най-модерната технология за 3 D печат, който позволява точно възпроизвеждане на повърхността на Луната по астрономически данни с висока резолюция и да се създаде структура, много подобна на истинската Луната.Луната е божествено и омайна символ, тя ви носи късмет и щастие.Безжично предаване на енергия - Лунна лампа се захранва чрез електромагнитна индукция, не се нуждаят от кабели или вградена батерия, мека led светлина, не вредят на очите, с дълъг срок на служба. изключително ниска консумация на енергия в сравнение с традиционните лампи, управляеми сензорен бутон : вкл./изключено.Идеален подарък И декоративна лампа - Чудесен подарък за влюбени, приятели, родители, деца за Коледа, рождени дни, празници, сватба, годишнина и бизнес, добавете в количката -Изображение, когато те ще получат и ще се отвори една кутия, това е тяхното силно изненада!Страхотна концепция.Много необичайно и уникална декорация за вашия дом, офис, конферентна зала, публика, трапезария и къща за гости с уникални визуални ефекти. 16 Различни цветове, които можете да изберете с помощта на дистанционно управление, като е топло, жълто, бяло, зелено.., Също така цветовете могат да бъдат вспышечными, плавни, затухающими и стробоскопическими, много цветни и пълни с фантазия.Технически характеристики на : .

Подобни оферти..