• Новинка
QICENIT Живопис с маслени бои Маргаритки във Ваза Чанта за Обяд за Обяд-Бокс за Жени, Мъже Голям Капацитет за многократна употреба Изолиран Сладък Забавен Обяд-Тоут Ча?
zoom_in

QICENIT Живопис с маслени бои Маргаритки във Ваза Чанта за Обяд за Обяд-Бокс за Жени, Мъже Голям Капацитет за многократна

BGN 6.39

Брой продукти
check В магазина

【РАЗМЕР】 : Този пакет за обяд 8*5*8.5 сантиметра, в него има достатъчно място да побере храна, напитки, плодове и закуски, необходими за пикник или на работа.Голям преден джоб за малки неща : ключове, карти, мобилния телефон и т.н. 【Превъзходно качество на】 : Сладък чанта за обяд е изработена от мек полиестер и изолиран алуминиев материал, който е траен и лесен за почистване.Много дебел изолационен материал може да поддържа температурата на храната си. 【Голям КАПАЦИТЕТ】 : Обяд-бокс разполага с външен джоб от една страна за съхранение на прибори, подправки и салфетки за бърз и лесен достъп.Благодарение на тънък дизайн-охладителю чанта-тоут се сгъва, за да се побере навсякъде (например в раници и пътни чанти). 【МНОГОЦЕЛЕВИ】 : Можете да го вземете със себе си в офиса, отидете на дневни пътувания, на плажа и да тренират или да вземете със себе си полезна закуска за активна почивка.Подходящ за мъже и жени. 【Многофункционален】 : Тази чанта за обяд може да се използва като чанта-хладилник, чанта за пикник или друга чанта, благодарение на стилен външен вид той е подходящ за жени и мъже. идеално място за пикник, разходки, риболов и т.н., И са идеален подарък за семейството или приятели.

Подобни оферти..