• Новинка
Чанта-Органайзер за кабели за Кухненска техника и електроника, 2 Опаковки, Стойка За Опаковане на Кабели, Кабелна Органайзер за Дребни Домакински уреди, Блендеров, ?
zoom_in

Чанта-Органайзер за кабели за Кухненска техника и електроника, 2 Опаковки, Стойка За Опаковане на Кабели, Кабелна Органайзер

BGN 3.03

Брой продукти
check В магазина

【Органайзер за кабели】 Устройство за навиване на кабела ви освобождава от необходимостта да се използват мръсни захранващите кабели за дребни кухненски уреди.Всички кабели кухненско оборудване ще бъде наред.Съхранявайте на кухненски плотове чисти. 【Лигав и здрав】 Нашия органайзер за кабел за кухненски уреди, изработени от висококачествен материал КОРЕМА, който е твърд и издръжлив, има висока адхезия; и лек.По този начин, това е устройство за навиване на кабела за кухненски уреди защитава кабел на уреда от износване при всяко вытягивании.Така че не е нужно да се притеснявате за това, че той ще падне!. 【Два начина за използване на】 Този органайзер за кабел може да се приложи за кухненски уреди или прикрепен към стената за организиране на организаторите за кабел. 【Широко приложение】 Този държач на кабела за кухненски уреди със скоба за щепсел е подходящ за всички видове проводници с диаметър 0,51 инча (1,3 см). Голям държач за кабела е съвместим с 95% на кабели за кухненски уреди.Например, смесители, фритюрник, тенджера под налягане, машини за кафе и т.н., можете да поддържате дома си чист и запазване на повече места.Чудесен кухненски клоун!. 【Помощник в кухнята】Тел домакински уреди могат да се поставят по желание, и проводници лесно да се повреди или да се спъне за възрастни хора или деца.Покажете своята благодарност и любов, похвали този кабел е за съхранение на майка си, приятелката си, жена си или на всеки друг човек, на когото често се налага да готвя в кухнята!.Описание : Опаковъчен лист : 2 бр. тъмно-сиви организаторите за кабел Материал : Висококачествен силиконов материал с тиксо в стил нано, здрав и лепкава Съвместимост : Този органайзер за кабела подходящ за кабели с диаметър от 5 мм до 10 мм, конструкция навиване на бобини предпазва кабела от замърсяване и за връзване на възли Лесна за използване : просто трябва да почистите повърхността и за да я запази суха.след това махнете защитното фолио и залепете върху повърхността на предмета.При приклеивании продължавайте да натискате в продължение на 1-2 минути, за да се увеличи сцеплението на лепкава подложка.След това, моля, изчакайте 8-12 часа преди употреба.Внимание : Жично органайзер работи върху гладка повърхност, като мрамор, пластмаса, дърво, стъкло, метал и т.н., Моля да не се допуска попадане на прах, влага, топлина, масло на жично органайзер за удобство на употреба.

Подобни оферти..