• Новинка
6 БР. Мини Лампа с Елени, лека нощ, Сладък Малък Държач за Телефон под формата На Елен, Мини led Преносим Декор за Четене, Настолна Лампа, за Деца, Ученици, Нощно кабинет?
zoom_in

6 БР. Мини Лампа с Елени, лека нощ, Сладък Малък Държач за Телефон под формата На Елен, Мини led Преносим Декор за Четене,

BGN 0.33

Брой продукти
check В магазина

?【Мини-led настолна лампа и сладък Титуляр за телефон】Уникален дизайн на детска нощни лампи придава на стаята си повече индивидуалност.Това е идеалното бижу за кучета и осветление стая за спалня.Проектиран по такъв начин, че да има перфектния размер за удобство за носене, това е идеалният лека нощ за детски стаи. ?【Лампа за защита на очите и регулируем ъгъл на наклона на】 Енергоспестяващ топло led лампа не ще трепти и няма да навреди на очите на вашето дете.Ярък режим я прави различна лампа за обучение, а топъл бял режим го прави ночником за деца в спалнята.Щенячьи светлините са станали по-леки.Можете да регулирате главата кученце по своему, и вие можете лесно да регулирате ъгъла на осветление.Четири крачета също се регулират, и вие можете да създадете всеки полюс, който ви харесва. ?【Здрав материал ABS и PC】 Студена лампа е изработена от комбинация на безопасни и висококачествени материал ABS и висококачествени материали КОМПЮТЪР.Тази симпатична лампа притежава характеристики с висока якост, добра шок вискозитет, висока издръжливост, добър блясък, устойчивост на топлина и холодостойкости, устойчивост на петна и дълголетие. ?【Идеален избор за подарък】 Супер сладък лека нощ-идеален подарък за най-добрия си приятел и деца на Коледа, Деня на благодарността, Нова година, Хелоуин, деня на раждането.Подходящ за спални, общежития и декорация на стаи. ?【Широк спектър от приложения】Това е страхотна лампа за децата, може да се използва като учебен лампа или нощното лампа.За майките това е удобен лека нощ за кърмене и смяна на памперси.Тя може да се използва като поставка за мобилен телефон.Забележки : поради светлинни ефекти и ъгли на стрелба в продукта има разлика в цвят, моля, разберете.Поради ръчно измерване има допуск на размера на изделия.

Подобни оферти..