• Новинка
Орехова Античен Орех Черен Селски Чугун, с монтиран на стената Кука във формата на Бухал с Две Стелажи и Овални удобства за добре дошли Знаци, Плакети, Поставки за С?
zoom_in

Орехова Античен Орех Черен Селски Чугун, с монтиран на стената Кука във формата на Бухал с Две Стелажи и Овални удобства

BGN 1.33

Брой продукти
check В магазина

Изработен от висококачествена материал за продължителна употреба.Здрав и практичен.Уникален дизайн, луксозен и красив.Добавете тайната на домашния декор.Тънка рана прави монтиране на куката лесно ржавеющим и деформирующимся.Това може да бъде не само крив, но и красиво бижу или колекция за вас.Включва аксесоари са приложени.Заемат малко място, но са достатъчно здрави, за да се мотае най-обикновен ключ, чадър и т.н., е Изработен от висококачествен материал за продължителна употреба.Здрав и практичен.Уникален дизайн, луксозен и красив.Добавете тайната на домашния декор.Тънка рана прави монтиране на куката лесно ржавеющим и деформирующимся.Това може да бъде не само крив, но и красиво бижу или колекция за вас.Включва аксесоари са приложени.Заемат малко място, но са достатъчно здрави, за да се мотае най-обикновен ключ, чадър и т.н., е Изработен от висококачествен материал за продължителна употреба.Здрав и практичен.Уникален дизайн, луксозен и красив.Добавете тайната на домашния декор.Тънка рана прави монтиране на куката лесно ржавеющим и деформирующимся.Това може да бъде не само крив, но и красиво бижу или колекция за вас.Включва аксесоари са приложени.Заемат малко място, но са достатъчно здрави, за да се мотае най-обикновен ключ или чадър и т.н. 1. Материал : чугун; 2. Цвят : античен черно, античен селски; 3. Размер на продукта : 8x14,5 см /ч, на около 220 грама; 4. Опаковка : 1 брой с пузырчатым пакет, завернутым в кафява кутия.Осъществяване списък : 1 x кука Забележка : 1. Моля, се допуска отклонение 1-5 мм от ръчно измерване.2. Цвят може да варира в зависимост от езика разлика, моля, разберете.

Подобни оферти..