• Новинка
Преносимото Перука за коса XZGDEN, Стилни Дамски Перуки, Модерен Боб, Женски Естествени Къси Преки Перуки с Шапочкой, Пастелно Вълнообразни Перука
zoom_in

Преносимото Перука за коса XZGDEN, Стилни Дамски Перуки, Модерен Боб, Женски Естествени Къси Преки Перуки с Шапочкой,

BGN 34.13

Брой продукти
check В магазина

Моля, обърнете внимание : Цветът на тази на продукта може да се различават от особеностите на производство или настройките на цветовете на монитора на вашия компютър. В рамките на 15 дни от връщането на стоката без причина не е позволено.Но моля, запазвайте коса и външна опаковка живи.Този буен перука е проектиран в модерен стил, кратък и естествен.Как да се грижим : .Кратък красива пищна перука, с него ще стане на мода в продължение на няколко секунди.Много стилен дизайн, можете да го носите както в купоните, така и за ежедневна употреба.Описание на продукта [Перука] Това е компания, специализирана в производството на повечето перуки.Нашата цел е да ви предоставим възможно най-доброто изживяване от пазаруването.Надяваме се, че нашите перуки ще ви даде увереност и красота.Можете да отидете на парти, среща с приятели, за да излязат в светлина и др.Надяваме се, че нашите продукти ще бъде винаги с вас.[Перука от човешки косъм] На днешния пазар, където качеството на различни продукти за перуки неодинаково, ние винаги ще настоява да ви предоставим най-добрите продукти.Все още сме много млади и се нуждаем от вашата подкрепа.Ако имате някакви предложения за подобряване, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Ние активно ще се учат от вас и непрекъснато да усъвършенстваме нашите продукти.Описание : - Кратък красива пищна перука, с него ще стане модерен за няколко секунди.- Този буен перука е проектиран в модерен стил, кратък и естествен.- Много стилен дизайн, можете да го носите както в купоните, така и за ежедневна употреба.- Как да се грижим : - Когато не носите перука, трябва да се носят перуки на поставка за перуки, за да се запази стил и в добра форма, и да ги закрепете мрежа за коса.- Използвайте шампоан и балсам за коса, за да от време на време, миене на перука, тя да остане свободен, и оставете да изсъхне по естествен начин.- Сложи перука в чиста стая, но не в една стая с голямо количество прах.Когато перука мръсен, да се докоснат до нея не е така хубаво и лесно.Параметри : - Горна част : Класическа шапка - Материал : синтетични влакна - повод : парти, клуб, cosplay, карнавал, Хелоуин, Деня на шегата, на маскарадните - Характеристики : Къса, красиви, естествени, аксесоари за cosplay-Дължина : 28 см/11 инча (прибл.) Пратката включва : 1 бр. кратък парик1 бр. сеткадляволос1.Мийте косата си поне два пъти в седмицата.Моля, използвайте шампоан с добро качество и кондиционирующие средства. много е важно да се грижим за косата си, така че те са меки и покорни.Оставете ги да изсъхнат на въздух, а не сушете със сешоар. 2. Внимателно да изправите косата от върховете на пръстите на краката до върха. 3. Никога не спите с мокра коса, и можете да я закрие им, за да се предотврати спутывание.

- Top Center:
Classic Cap
- Material:
Synthetic
- Occasions:
Party, Club, Cosplay, Carnival, Halloween, April Fool's Day, Masquerade
- Features:
Short Beautiful, Natural, Cosplay Accessary
- Length:
28cm/11 inch (Approx.)
Package Includes:
1 Piece Short Wig:
1 Piece Hairnet:
Directions:
1.Wash your hair at least twice a week.Please use the good quality shampoo and conditioning products.conditions the hair is very important to make it soft and manageable.Let it air dry instead of blow dry. 2.Straighten out hair gently with your fingers from end to top. 3.Never sleep with wet hair and you may wrap it to prevent tang :

Подобни оферти..