• Новинка
Какъв любим Акорд Лидер на Поклонение? О, Боже мой! Забавна Хумористичен Кафеена Чаша като Подарък на Лидера на Поклонение (11 грама)
zoom_in

Какъв любим Акорд Лидер на Поклонение? О, Боже мой! Забавна Хумористичен Кафеена Чаша като Подарък на Лидера на Поклонение

BGN 3.00

Брой продукти
check В магазина

Знаете ли какъв любим акорд Лидер на Поклонение? О, БОЖЕ мой!Тази утайка от чаша със забавна шега - идеален подарък за всеки лидер на Поклонение.Това е не само забавно, но и служи като напомняне за това, че трябва да остана фокусиран и да се насладите на музика на живо.Така че купете своя Лидера на Поклонение тази забавна кафеена чаша за днес и се уверете, че те винаги са добре прекарват времето си по време на служений!.Варианти : на разположение размери 11 грама или 15 грама.Отлично качество : Могат да се мият в съдомиялна машина, микровълнова фурна и не избледнява, Гланц + луксозно бяло покритие, покритие ORCA.Двупосочен : Цитат, отпечатани от двете страни.Опаковка : Чаши се предлагат в лесни за използване пенополистирольных кутии с прорези в опаковка от две части, които осигуряват цялостна надеждна защита, включително слот за писалка.Опаковката е специално разработен, за да запази чаша в безопасност по време на транспортирането.Знаете ли какъв любим акорд Лидер на Поклонение? О, БОЖЕ мой!Тази утайка от чаша със забавна шега - идеален подарък за всеки лидер на Поклонение.Това е не само забавно, но и служи като напомняне за това, че трябва да остана фокусиран и да се насладите на музика на живо.Така че купете своя Лидера на Поклонение тази забавна кафеена чаша за днес и се уверете, че той винаги е добре да прекарва време по време на служений!.

Подобни оферти..