• Новинка
OHIYO Сгъваеми Куки за дрехи 2 бр. Сгъваеми Стенни Куки за Окачване на Палтото Стенни Куки за Окачване на чанти, Раница, Шапка и слушалки (черен)
zoom_in

OHIYO Сгъваеми Куки за дрехи 2 бр. Сгъваеми Стенни Куки за Окачване на Палтото Стенни Куки за Окачване на чанти, Раница,

BGN 0.67

Брой продукти
check В магазина

Много е удобно да тегли.Разширяване размер : 77 мм * 70 мм. Винтове се предлагат в комплект, не е нужно да ги придобият поотделно, са лесни за инсталиране. ➽ Лесна инсталация : Нашите стенни висящи куки са с винтове и анкерами за лесна инсталация. ➽ Елегантен външен вид и компактен дизайн : Нашите сгъваеми куки в модерен стил и имат прост, но елегантен външен вид с гладки ръбове, за предотвратяване на наранявания.Ние много вярваме в материалите и качеството на нашите черни стенни куки, и ако имате някакви въпроси или притеснения, моля, пишете ни директно.Въз основа на лесен и чист идеята устройства за дома и благоустройството да предостави на клиента висококачествен продукт и надеждна услуга. Сгъваема конструкция спестява място : може да се отвори по време на употреба и да се прибират, когато в нея няма нужда.Благодарение на товароносимост до 33 lb / 15 кг нашите куки от черен метал, изчислени за по-дълъг живот.Уникална сгъваема конструкция позволява лесно да се сгъват куки за дрехи, когато те не се използват, спестяване на пространство и предотвратяване на сблъсък.Благодарим ви, че избрахте OHIYO. Електрическа бормашина за пробиване на дупки.Размер на винта : Дължина-29 мм (около 1,14 инча).И ние вярваме, че вашето удовлетворение е нашата най-голяма подкрепа и вяра в това, че ние ще се движи напред.Уникална сгъваема конструкция позволява лесно да се сгъват куки за дрехи, когато те не се използват, спестяване на пространство и предотвратяване на сблъсък. ➽ Гаранция за качество и поддръжка : Купувайте нашите сгъваеми куки за дрехи с увереност. Нашата сгъваема кука е изработен от здрава алуминиева сплав, е подходящ за захващане на роба, банного кърпи, чанти и калъфи за книги, палта, слушалки, ключовете или портфейла. Винтове 4ШТ.

Подобни оферти..