• Новинка
Куки за кърпи Abaodam, 12 бр., Организаторите за Чанти в Банята с Анимационни Котка, Украшение, Гъвкаво Палто, Пластмасова Форма, Свободни Куки, Перфоратор, Кухненски Сам?
zoom_in

Куки за кърпи Abaodam, 12 бр., Организаторите за Чанти в Банята с Анимационни Котка, Украшение, Гъвкаво Палто, Пластмасова

BGN 3.00

Брой продукти
check В магазина

Окачен на кука - Перфектния органайзер за кухня, всекидневна, спалня, антре, кабинет, баня, тоалетна, тераси.СТЕННИ ЗАКАЧАЛКА - и ниска цена.ДЪРЖАЧ ЗА КЛЮЧОВЕ и ниска цена на изпълнение.КУКА за ТЪКАН-органайзер за кухня, всекидневна, спалня, антре, кабинет, баня, тоалетна, тераси.Мультяшные лепило куки - в тях могат да бъдат назначени по-малки предмети като ключове, ножици и чадъри.Окачен на кука - Перфектния органайзер за кухня, всекидневна, спалня, антре, кабинет, баня, тоалетна, тераси.СТЕННИ ЗАКАЧАЛКА - и ниска цена.ДЪРЖАЧ ЗА КЛЮЧОВЕ и ниска цена на изпълнение.КУКА за ТЪКАН-органайзер за кухня, всекидневна, спалня, антре, кабинет, баня, тоалетна, тераси.Мультяшные лепило куки - в тях могат да бъдат назначени по-малки предмети като ключове, ножици и чадъри.Пратката включва 12 x куки Характеристики-На него може да се окачи на малки предмети като ключове, чадъри и ножици, стенни закачалка за шапки. -Материал : Pvc окачени куки в закрито -Стабилна инсталация, не е лесно да падне с кука в банята. - Подходящ за спални, хол, кухня, коридор, тераси, кабинет, баня, тоалетна и т.н., Окачен на кука. -Цвят : стенни куки с животни различни цветове-Размер : около 5,00 X3,00 X2,00 см /1,97 X1,18 X0 кука с мил домашен любимец. - Може да се използва не само като подвесного да се измъкне, но и като стенни декорации коридора. - Изработен от качествени материали и практичен за използване на кука за кабинет.Описание на продукта Animal начало декор е Изработен от пластмаса, този комплект от 12 висящи куки практични за употреба.Закачалка за ключове с куки във формата на животни и плодове, оригинална и интересна, в нея може да се окачи на малки предмети като ключове, чадъри и ножици.

Подобни оферти..