• Новинка
WYLHXYQQ Впитывающая керамична поставка, Комплект от 6 на каботажните за напитки, с група, пробковое основа, термостойкая поставка, идеална за дом, кухня, бар, офис, пода?
zoom_in

WYLHXYQQ Впитывающая керамична поставка, Комплект от 6 на каботажните за напитки, с група, пробковое основа, термостойкая

BGN 37.55

Брой продукти
check В магазина

【Впитывающая керамика】 Нашите подложки, изработени от истински корк основи и керамични повърхности, поглъщането на камък.Най-горния слой на влакчета - впитывающая керамика с декоративно портативен модел.На задната стена стойка е изработена от корк, който предпазва китай от драскотини маса или повърхност и осигурява нескользящую повърхност. 【С притежателя на Каботажните】Притежателя на ютията е изработен от черен метал, който е устойчив на надраскване.Когато поставка не се използва, можете да го сложите директно върху стойка, за да се поддържа чистота и ред в дома си. 【Лесно почистване】 Впитывающая способността по-добре, отколкото при обикновените силиконови подложки, въз основа на просто измийте ги на ръка с мек сапун или изплакнете с вода, за да се запази чистотата.Не поставяйте го в съдомиялна машина за миене!. 【Нескользящее Дъното】Дъното е направено от корк, която не поцарапает си на масата и други повърхности и осигурява нескользящую повърхност. 【Идеален подарък】 може да се използва като подарък за различни дати, като сватба, ден на благодарността, освещаване на вашия дом или честване на Коледа и Нова година и т.н. 1: Набор от каботажните WYLHXYQQ от 6 теми - красива декорация за дома.Защитете компютъра си от надраскване и съхранявайте го на сухо и чисто, без петна от вода.Те ще бъдат изискани аксесоари за вашия офис и ще добавят цвят в стаята си. 2: независимо дали Търсите подарък за нов дом или добавя уникални аксесоари към набор от съдове за коктейл-бара, този пълен набор от каботажните няма да ви разочарова.Този набор от големи каботажните за напитки са много подходящи за кафе чаши/чаши/steins/чаши за уиски /горещ чай и други чаши. 1: Домашен декор.Стойки са идеални за домове, кухня, всекидневна, бар, удобства, забавления и ресторанти.Керамична поставка за напитки напълно абсорбира вода, което позволява изолиране на вода в чаша и постоянно се побере на бюрото си в чистота.Абсорбиращи влагата подложки с различни стилове и модели, оборудвани с черни метални скоби.Този иновативен продукт може да даде на семейството и приятелите си за рождени дни, празници, благодарността, Коледа и Св.Валентин.

Подобни оферти..