• Новинка
Платно Раница За Волейболиста от аниме NEHAJUNXI, Голям Капацитет, За Пътуване, Лесен Случайни Раница, Регулируема Презрамка, Работна Чанта За Лаптоп, Подарък За Мъже И ?
zoom_in

Платно Раница За Волейболиста от аниме NEHAJUNXI, Голям Капацитет, За Пътуване, Лесен Случайни Раница, Регулируема Презрамка,

BGN 2.00

Брой продукти
check В магазина

【Няколко стилове】 : Дизайна на раницата, С помощта на различни стилове, има сладки, забавни, прости, стръмни, красиви, аниме и т.н. Това е Добър Избор за подарък. 【Удобен】 : Той е оборудван с уникално разработени меки плечевыми ремъци за намаляване на налягането върху раменете си.Бретельки може лесно да се регулира, така че НЕ е нужно Да се притеснявате за това, че те ще се мотае прекалено ниско или твърде високо на гърба.Няма да чувствате дискомфорт, Дори ако ще Го носите за дълго време. 【Голям капацитет】 : 1 просторна основен джоб, отвън : 2 странични джоба, 1 преден джоб с цип : 2 странични джоба, 1 предни джоба с цип, достатъчно за съхранение на лаптоп, мобилен телефон, Ipad, Power Bank, химикалки, ключове, портфейл, закуски, дрехи, чадър, бутилки с вода и др 【Многоцелеви】 : Това е добра пътна раница за ежедневна употреба. бизнес и за пътуване, подходящ за жените, мъжете, за всички.Идеален за ежедневна употреба по време На къмпинг, на плажа, на пикник, в колежа, в пътуванията и работни вечери. 【Лесно почистване】 : Препоръчва се ръчно пране или протирание влажна кърпа.Моля, не отбеливайте.Раница лек, траен, водоустойчив и устойчив на появата на бръчки.В главното отделение с достатъчно място за вашите стоки от първа необходимост и високотехнологични електронни аксесоари.Благодарение на две Големи странични мрежесто джобовете за бутилка вода или чадър, Това е Идеалната туристическа раница за ежедневна употреба.Цялата раница е с Уникален дизайн и принт, което Го прави По-Стилен и устойчив на Атмосферни, може да се използва в продължение на дълго време.Здрави метални ципове Плавно се затварят и се отварят, които осигуряват безопасна и продължителна употреба всеки ден или през уикенда.В този раницата достатъчно места за пътуване на открито, на къмпинг, туризъм, еднодневни пътувания и пазаруване.Висококачествени материали от полиэстеровой тъкан.

Подобни оферти..