• Новинка
Титуляр подложка за йога LHRUI, Стойка за постелки за йога, Стенен Държач За съхранение Постелки за упражнения, Фитнес Зала, Студио, Спалня, Гараж, Железни Ролкови стел
zoom_in

Титуляр подложка за йога LHRUI, Стойка за постелки за йога, Стенен Държач За съхранение Постелки за упражнения, Фитнес

BGN 78.59

Брой продукти
check В магазина

❤️ Здрав метален държач за подложка за йога : Изработен от устойчив метал желязо, стабилен и издръжлив, може да се използва в продължение на дълго време.Повърхността, обработена на висока температура боя за печене, помага да се предотврати появата на ръжда или драскотини. ❤️ Спестявания и организирано пространство : Стенен държач за ролки от стиропор не отнема скъпоценната площад пол и позволява да се избегне бъркотията. Монтиран на стената, може да използвате и като декорация.Побира 6 тепиха.Дълбочина : 18 см (7,1 инча). ❤️ Бързо и лесно инсталиране : Благодарение на подробно инструкциите и разбираемо компонентите, тя може лесно да се установи.Ако някакви счупени или липсващи детайли, моля, свържете се с нас, ние ще ви дадем едно добро решение. ❤️ Приложение в много случаи : Подходяща за спортни зали, домове, дневна, студио, фитнес зала, офис, сутерен, училище, игрални зали, гараж и т.н., е подходящ Също и за фитнес или във фитнес клуба. ❤️ Универсална поставка за съхранение : може да се използва не само за захващане на еластични ленти, чалми на главата, кърпи, колани за йога, бейзбол бита, ракети и т.н., Но също така може да се използва като празнични подаръци за приятелите и семейството си. ❁ Нашите стелажи за постелки за йога ще бъдат идеалното допълнение към вашия домашен фитнес залите.С негова помощ можете да подредите обзавеждане за фитнес и си тренировъчното пространство, чист и красив.Добавяне на цветове в зоната на вашата тренировка.❁ Комплектът включва : 1 х Поставка-органайзер за подложка за йога (включително и всички монтажни аксесоари)❁ Параметри : - Материал : метал желязо - Цвят : черен, бял, златен - Размери : 18 см х 103 см / 7,1 х 40,6" (дълбочина × височина) - Капацитет : 6 порест каучук ролки❁ Характеристика : - Здрав метал, желязо материал може да се използва дълго време.- Стъпаловиден дизайн осигурява достатъчно място за съхранение.- Той може да служи за декорация на стени и ясно показва вашия пенопластовый пръчка.- Титуляр порест каучук намотки се нуждае от само един прост инсталиране, можете да им се насладите.- Той е идеален за употреба в затворени помещения, офиси, фитнес зали и т.н. - Това е практичен и креативен подарък за Коледа или рожден ден. ❁ Моля, обърнете внимание : - Декоративни елементи, показани на снимките на продукта, в комплекта не са включени.-Поради разлика в светлина и екрана цвят на продукта може да се различават малко от представени на снимки.- Възможни са малки отклонения в размери, поради ръчно измерване.Благодаря ви за вашето разбиране.❁ Ефективно обслужване на клиентите : - В процес на получаване или употреба на продукта, ако имате някакви проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ценим вашите коментари и ви предлагаме помощ.

- Material:
Metal Iron
- Color:
Black, White, Gold
- Dimensions:
18cm x 103cm / 7.1 x 40.6 (Depth × Height)
- Capacity:
6 Foam Rollers
❁ Feature:
- Strong & durable metal iron material can long-term use.:
- Multi-level design offers plenty of storage space.:
- It can as a wall decoration and clearly shows your foam shaft.:
- The foam reels holder only needs a simple install, you can use it.:
- It is ideal for use in indoor room offices fitness rooms, etc.:
- It is a practical and creative gift for Christmas or birthday. :
❁ Please Note:
- The decorative items shown in the product photos are not included.:
- Due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures.:
- There may be slightly deviation in dimensions due to manual measurement. Thank you for your understanding.:
❁ Efficient Customer Service:
- In the process of receiving or using the product, if you encounter any problems, please feel free to contact us. We value your comments and offer help for you. :

Подобни оферти..