• Новинка
Стик за маска от зелен чай Guaranteard360 с 24-Каратной златна маска за очи, Дълбоко Почистване и детоксифицирующий Глинено Хидратиращ крем за лице, Дълбоко премахва замър?
zoom_in

Стик за маска от зелен чай Guaranteard360 с 24-Каратной златна маска за очи, Дълбоко Почистване и детоксифицирующий Глинено

BGN 7.41

Брой продукти
check В магазина

[БОНУС] : Подмладяващи маски за очи от 24-каратово ЗЛАТО, разглаживающие бръчки и леко овлажняване на кожата под очите за даване на младостта. [Естествени овлажняващи и подмладяващи СЪСТАВКИ] : Масивна почистваща маска за лице със зелен чай skin съдържа екстракт от зелен чай, който може ефективно почистване на порите на кожата, дълбоко извежда на замърсяването с кожата, регулира водно-мастния баланс на кожата, попълване и възстановяване на влажност на кожата, както и за подхранване на кожата.Ефективно намалява броя на черните точки, следи се съдържанието на мазнини, подобрява тусклость на лицето и поддържа красива кожа. [ДЕТОКСИКАЦИЯ ОЩЕ] : Възстановява кожата с помощта на нашата мощна очищающей маски за лице, удаляющей порите.Премахва замърсяванията от дълбините на повърхността на кожата, значително намаляване на присъствието им и прави кожата да изглежда на масло, пречистена, възстановена и сияйна. [ЕФЕКТИВНО ОБЛЕКЧЕНИЕ] : Почистваща глинена маска за лице-стик съдържа растителни екстракти от зелен чай, които могат ефективно да се намали растежа на акне по лицето и намаляване на образуването на пъпки. [ПОДОБРЯВАНЕ на СЪСТОЯНИЕТО на КОЖАТА] : Придайте груб, тъп кожа естествено, по-младото и здраво сияние.Тази улучшающая сияние маска за лице намалява натрупването на мъртви клетки на кожата, извежда на повърхността на пресни. [УДОБЕН за пътуване] : Продуктът е с конструкция, въртящи се на главата, която е по-удобна за използване.Симпатичен и малък, е лесно да носят със себе си.Вид единица за измерване : Унция.Тази натурална маска за лице-стик за лице със зелен чай представлява солидна пречистващата маска, съдържаща органични съставки с екстракт от зелен чай, които ефективно почистват порите на кожата, дълбоко премахване на излишната мръсотия по кожата, коригиране на цвета на лицето, попълване на запасите от влага в кожата и подхранва / възстановяване на кожата.Ние също така предлагаме бонус подмладяващи маски за лице с 24-каратово злато, които подобряват и възстановяват област под очите, което му придава по-младежки и здрав вид.Нашите продукти са преминали пълно и цялостно лабораторно тестване и проверка, за да сте сигурни, че предлаганите от нас продукти отговарят и надхвърлят нуждите на нашите клиенти в процеса на възстановяване и подобряване на състоянието на кожата.Начин на употреба : 1. Раскрутите паста и нанесете върху лицето. 2. Равномерно нанесете върху лицето и оставете за около 10 минути. 3. След изсъхване измийте с вода. Забележка : Използвайте пречистващата маска за лице със зелен чай интервал от време : за Мазна кожа : Препоръчва интервал на употреба - 2-3 пъти в седмицата.Суха кожа : Препоръчва интервал на употреба - 1-2 пъти седмично.Смесена кожа : Препоръчва се да се използва 2-3 пъти седмично за Т-зоната и 1-2 пъти седмично в продължение на U-зоната.За нормална кожа : Препоръчва се 1 път в седмицата.

Подобни оферти..