• Новинка
32 Инча 13x6 Синтетични Косми На Дантели Перуки, изработени от Човешка Коса 180 Плътност Обемна Вълна 13x6 HD Синтетични Косми На Дантели Перуки, изработени от Човешка Кос?
zoom_in

32 Инча 13x6 Синтетични Косми На Дантели Перуки, изработени от Човешка Коса 180 Плътност Обемна Вълна 13x6 HD Синтетични

BGN 1.33

Брой продукти
check В магазина

Моля, ежедневно четка за обемни къдрава коса с помощта на гребен с широки зъбци. моля, контролирайте времето за оцветяване, температурата на боядисване. може да се направи наполовина нагоре, наполовина надолу.Свободен раздяла, достатъчно, за да бродят навсякъде, където ви харесва.Тъй като масло за коса може да направи косата направления сухи и твърди!. дълбока част от 13x6, може да бъде средно или страничната част или всички други стилове, които харесвате.Характеристики на перука : 13x6 HD дантелен перуки, предварително выщипанных от детски коса, могат да бъдат боядисани, се изправи, отбелены, завиты и са подредени така, както на вас ви харесва.Лентата за перука : 13x6 перуки от човешка коса на дантели 180 плътност, могат да бъдат разделени по никакъв начин, както вие искате, например, средната част на страничната част, свободен стил.Размер на капсула : Размер на капсула бесклеевых перуки от човешка коса 13x6 е 22,5 инча с 4 расческами, го носят лесно и удобно. На 100% не съдържа химикали. перуки на дантели 13x6, 1 бр.Моля, винаги се консултирайте с вашия стилист, преди да опитате някакви техники за подреждане, в които не сте сигурни.

Подобни оферти..