• Новинка
Вълна с домашен любимец принтом и блестяща фолио на эластичном Лек Трикотажном Джърси от Полиестер и Ликра DTY в Парцела (кафяв / Червен)
zoom_in

Вълна с домашен любимец принтом и блестяща фолио на эластичном Лек Трикотажном Джърси от Полиестер и Ликра DTY в Парцела

BGN 18.88

Брой продукти
check В магазина

Състав плат : 95% полиестер, 5% ликра. Плат DTY (простираща се текстурирани прежди), лъскава фолио, ширина от 58 до 60 инча, леко опъната в 2 страни, лека кърпа. Размери за поръчка на 1 ярд = 60 "x 36", няколко поръчки на брой ще бъдат в един непрекъснат продукт.Използва се за производството на : модни облекла, потници, рокли, костюми, бански костюми и още много други.Моля, използвайте линийка (инча) и /или пени на снимките за определяне на размера на модел. 95% полиестер, 5% ликра плат DTY (простираща се текстурирани прежди), ширина 58-60 см, леко се разтяга в 2 страни, лека кърпа.Плат ще се намали като едно цяло, независимо от това, каква площ поръчвате. * Поради осветление при заснемане на снимки и различия в резолюции на екрана и настройки на цветовия оттенък тъкан може да не е съвсем така, както е показано при получаване. * Линия на снимките са посочени в сантиметри.

Подобни оферти..