• Новинка
56 бр./компл. Vinyl Стикер на стената с облаците, Детска, За момчета и момичета, Декор, Декорация на детска Спални, Стикери за дома YMX03 (Canal Blue)
zoom_in

56 бр./компл. Vinyl Стикер на стената с облаците, Детска, За момчета и момичета, Декор, Декорация на детска Спални, Стикери

BGN 5.28

Брой продукти
check В магазина

Тази стока е продаден на компанията JURUOXIN и е изработена от компанията .Търговска марка : JURUOXIN Материал : Екологично чист винил. В 1 комплект 56 облаци, всеки облак има ширина от приблизително 6,5-10 см (2,56"-3,93").Цветът е красиво матово покритие, което намалява излишни отблясъци.Етикети лесно да се прибира, без да уврежда стените, но след изготвянето им не може да се използва повторно.Приложими сцена : спалня, хол, детска стая, къща, офис, хотел, магазин, кафене и т.н. Този продукт е продаден на компанията JURUOXIN и е изработена от компанията .Търговска марка : JURUOXIN Материал : Екологично чист винил. В 1 комплект 56 облаци, всеки облак има ширина от приблизително 6,5-10 см (2,56"-3,93").Цветът е красиво матово покритие, което намалява излишни отблясъци.Етикети лесно да се прибира, без да уврежда стените, но след изготвянето им не може да се използва повторно.Приложими сцена : спалня, хол, детска стая, къща, офис, хотел, магазин, кафене и т.н.

Подобни оферти..