• Новинка
Калъф NUOMIJIO за AirPods Pro 2, Калъф с забавни анимационни герой за Air Шушулките Pro 1-во и 2-ро поколение 2022, Скъпа Модерна Защитна кожа в стил Аниме за Pro 2-ти на Женски Мъжки по?
zoom_in

Калъф NUOMIJIO за AirPods Pro 2, Калъф с забавни анимационни герой за Air Шушулките Pro 1-во и 2-ро поколение 2022, Скъпа

BGN 2.00

Брой продукти
check В магазина

【Съвместими модели】 Сладък и забавен 3 D cartoony защитен калъф, съвместим с Pro ★. Забележка : не е за 1/2 и 3-то поколение. 【Стилен калъф】 Уникален и модерен външен вид на своята практика допълват вашия имидж, ще му.това е много луксозен и уникален професионален калъф, който ще се превърне в първата си 1 * брелоком; 1 * шнурком.NUOMIJIO като професионален продавач, за да ви предостави качествена услуга, ако имаме някакви проблеми с калъф, моля свържете се с нас за първи път, ние ще решим проблема вместо вас за първи път, ние предлагаме 30 дни без причина за връщане на стоката. 【Съвместими модели】 Сладък и забавен 3 D cartoony защитен калъф, съвместим с Pro ★. Забележка : не е за 1/2 и 3-то поколение. 【Стилен калъф】 Уникален и модерен външен вид на своята практика допълват вашия имидж, ще му.това е много луксозен и уникален професионален калъф, който ще се превърне в първата си 1 * брелоком; 1 * шнурком.NUOMIJIO като професионален продавач, за да ви предостави качествена услуга, ако имаме някакви проблеми с калъф, моля свържете се с нас за първи път, ние ще решим проблема вместо вас за първи път, ние предлагаме 30 дни без причина за връщане на стоката.Екипът на NUOMIJIO се ангажира да предоставя на клиентите си висококачествени, стилни и практични продукти.Ако търсите качествен калъф за своите Air Шушулките Pro 1-2-ро поколение.Този красив калъф - ваш избор.Сладък калъф Air Шушулките Pro 2 с защитен калъф в карикатура аниме-дизайна.Идеална за засаждане - лесна за използване и почистване - защитава вашите Air Шушулките Pro 1 и 2-ро поколение на 360 ° ✔ Съвместим с Apple Air Pods Pro (2019) / Apple Air Pods Pro 2-ро поколение (2022). ✔ Помещение включва : 1 * Калъф за Air Pods Pro 2 1 * Карабинер 1 * Каишка ✔ Основните характеристики на продукта : 1. Хубава калъф Air Pod Pro 1/2, 3 D cartoony дизайн прави вашите Air Шушулките Pro за по-атрактивни и уникални. 2. Изработен е от сгъсти ударопрочной силиконов каучук, той не само красива и стилен, но и осигурява отлично сцепление за защита на Air Шушулките Pro 2 на 360 ° 3. Амортизирующий, прахоустойчив, моющийся, защитено от пръстови отпечатъци.Избягвайте нанасяне на ненужни повреди въздушно капсулам. 4. Конструкция с прорези в дъното, лесно се зарежда, зарежда, без изваждане на корпуса. 5. Идва с карабинер и шнурком за удобство за носене, така че можете да затегнете го към чантата си или пръстена за ключовете, когато излезе от къщата.Вие сте нашият най-ценен клиент, и ние ще бъде благодарен за вашите коментари.Ако имате някакви въпроси или проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа, благодаря ви за вашия избор.

Подобни оферти..