• Новинка
ETOUAMAO Ковчег За бижута Организатор на Тъканта, Кутия За съхранение на Бижута Преносима Ковчег За Бижута Пътен Мини-Органайзер За Съхранение на Портативен Дисплей К?
zoom_in

ETOUAMAO Ковчег За бижута Организатор на Тъканта, Кутия За съхранение на Бижута Преносима Ковчег За Бижута Пътен Мини-Органайзер

BGN 8.53

Брой продукти
check В магазина

Размер : дължина-17 см * ширина 12 см. * височина 6 см (6.69*4.72*2.36 инча) Има една малка грешка при ръчно измерване.Външната украса е направена от фина бязи с добавянето на дантела, а интериорът на премиум защитава вашите бижута от външни въздействия.Перфектния подарък-на Тъканта, в ковчег за бижута е задължително за момичета и жени със стилен и компактен дизайн, дълбоко, трайно, фирма, идеален подарък за майка, съпруга, приятелка, дъщеря, приятел или дори за сватба, Коледа, рожден ден, сватбени партита, юбилей, ден на майката, ден на св.Валентин.Пазете и защитете своите скъпоценни предмети с помощта на тази на тъканта организатор за бижута.Тази лека ковчег за бижута побира много обици, пръстени, колиета и гривни.Ако не сте доволни от стоката, или имате някакви въпроси при неговото получаване, моля, свържете се с нас по имейл, и ние ще ви обслужим навреме. (Възстановяване или пълно възстановяване) 100% удовлетворенный услуги. Размер : дължина-17 см * ширина 12 см. * височина 6 см (6.69*4.72*2.36 инча) Има една малка грешка при ръчно измерване.Външната украса е направена от фина бязи с добавянето на дантела, а интериорът на премиум защитава вашите бижута от външни въздействия.Перфектния подарък-на Тъканта, в ковчег за бижута е задължително за момичета и жени със стилен и компактен дизайн, дълбоко, трайно, фирма, идеален подарък за майка, съпруга, приятелка, дъщеря, приятел или дори за сватба, Коледа, рожден ден, сватбени партита, юбилей, ден на майката, ден на св.Валентин.Пазете и защитете своите скъпоценни предмети с помощта на тази на тъканта организатор за бижута.Тази лека ковчег за бижута побира много обици, пръстени, колиета и гривни.Ако не сте доволни от стоката, или имате някакви въпроси при неговото получаване, моля, свържете се с нас по имейл, и ние ще ви обслужим навреме. (Възстановяване или пълно възстановяване) 100% удовлетворенный услуги.Ковчег за бижута Организатор на Тъканта, кутия за съхранение на бижута Преносима Ковчег За бижута Пътен Мини-Органайзер За Съхранение на Портативен Дисплей Кутия за съхранение.

Подобни оферти..