• Новинка
Чанта за обяд, Чанта-тоут с водоустойчива мека вложка за жени/Пикник/ разходка с лодка/на Плажа/ Риболов/на Работа/Училище/Офис, Множество Чанта-хладилник с прибори ?
zoom_in

Чанта за обяд, Чанта-тоут с водоустойчива мека вложка за жени/Пикник/ разходка с лодка/на Плажа/ Риболов/на Работа/Училище/Офис,

BGN 2.67

Брой продукти
check В магазина

?【Актуализиран дизайн:】 Тъмно сини чанти за обяд minimalis прост дизайн, класическа и премиум клас изглеждат доста атрактивно и са подходящи за употреба от жени и мъже.Двойни дръжки за чанти за обяд ви позволяват лесно да я вземе и да си тръгне.Компактен, за най-сладкото титуляр за обяд lunch мъкна подходящ за всички възрастови групи. ?【Добър размер за всички:】 Размер на кутията за обяд е 9,5 х 5,5 х 8,5 инча.Този многократна употреба пакет за обяд изглежда малък, но разполага с голям капацитет, в него е идеално подхождат на вашия обяд-бокс, закуски, плодове и дори бутилка за протеинового коктейл.Дизайн преден джоб за обяд мъкна ви позволява да поставите салфетка и лични вещи, като мобилен телефон, автобусна карта и т.н. ?【Висококачествен материал : 】 Тъмно синьо минималистичен дизайн, висококачествени материали оксфорд, също така идва с лесно моющейся хранително-вкусовата алуминиево фолио, не съдържа BPA, тя ще запази вашата храна студено или топло, за около 4 часа.Едно изолирано ведерко за обяд и устойчив на разкъсване, износостойкое, леко водонепроницаемое, грязезащитное.Фланец клапа, лесно за почистване. ?【Универсално използване:】 Сладки универсални чанти-тоут за обяд-подходящи за по-широка група, като изолирано чанта за обяд за възрастни за работа в офис, модерна чанта като женски преносима чанта, костюми прост дизайн за мъже за работа.Идеална чанта-тоут за обяд, органайзер за обяд, переноска за ежедневни пътувания, използване на открито, използвайте като малка чанта-хладилника за обяд, изпълнен закуски / напитки за пикник. доста красив подарък чанта за приятелите си или на майка. ?【Безплатна прибори:】 комплектът включва : 1 комплект висококачествени съдове от неръждаема стомана, включително и пръчици за хранене, лъжици, вилици, както и пластмасова кутия за прибори.Това е чудесен подарък за вашите приятели или членове на семейството.Защо сте избрали именно нашия пакет за обяд?Тази солидна, по-функционална и лесна за използване женствена чанта за обяд с изолация от премиум-клас е идеален, за да вземат храната със себе си на работа, в училище или на пикник.Характеристики : Здрав плат Оксфорд и нетоксичная алуминиево фолио (не съдържа BPA) запазват свежестта на продуктите си в рамките на няколко часа; устойчива на счупвания, износостойки, лесен за почистване.Лека и преносима чанта с меки дръжки и гладка двойни светкавици, предназначени за използване като модерен чанта, която лесно се носи с себе си.Преден джоб за прибори, салфетки и много други.Голям капацитет, идеален за работна вечеря, на пикник, барбекю на открито, диетично хранене, пътуване или пазаруване.Чудесен подарък за вашите приятели или членове на семейството.Спецификации Размер : приблизително 9,5х5,5x8,5 см Материал : Алуминиево фолио + перла памук + плат Оксфорд Инструкции за пране : * Измиване с чиста вода при стайна температура. * НЕ мийте с гореща вода. * Дръж се да изсъхне. * Пере отделно, за да се избегне образуването на петна.

Подобни оферти..