• Новинка
Философия на обкова Купа за миене на Monk's Изтеглени от 2.6 инча - Комплект от 2 теми - Архитектура, обзавеждане, интериорен Дизайн, Обков за производство на калъфи за ме?
zoom_in

Философия на обкова Купа за миене на Monk's Изтеглени от 2.6 инча - Комплект от 2 теми - Архитектура, обзавеждане, интериорен

BGN 4.74

Брой продукти
check В магазина

Комплект от 2 части : Общият размер на сглобени е 1,26 "W x 2,99"В x 0,66"Г. (32 мм x 76 мм x 17 мм). Тягата за чашата за миене на Monk's : размер на сцепление е на 1,3 "W x 2,56 "В 0,16 x"Z (33 mm x 65 mm x 4 mm). Месингови тракшън аксесоари : Включват набор от радиални на шайби, върху които са нанесени преки линии, различаващи се от центъра; Диаметър на шайбата е 1,18 инча (30 мм); Идва с набор от меки на съединителни щифтове 1,6 инча (40 mm) за инсталиране.Класически акценти за вашия проект : идеален за реставрация на архитектура, интериор, дизайн, мебелни проекти, дървени шкафове, чекмеджета и сервантов.Инструкции за грижа : Бързо и леко го избършете с кърпа, напоена във вода със сапун и вода или алкохол за избърсване; След това го избършете светъл масло като зехтин; за Да изтриете някои петна и придава блясък, нанесете тънък слой от търговски средство за полиране на месинг; Нанесете препарат за полиране на месинг, на парцал и оставете го да изсъхне за няколко часа преди обработка, за да се уверите, че не сте полируете твърде силно.Клещи с игольчатым фитил (препоръчително, но можете да използвате всякакви клещи).Чук.Тренировка (една и съща ширина, че и болт, който възнамерявате да инсталирате).Силовата тренировка.Пробиват дупка същата ширина, че и карфица.Съберете си желязо и го поставете в отвора.С помощта на клещи с игольчатым фитил, огъване на върха на игла, така че той е изпратен в едно дърво.Уверете се, че предната страна на продукта плътно затянута, тип в края на закрепване пирон в дърво.Прибейте щифт за нокти точно.В Hardware Philosophy ние сме специализирани в традиционни азиатски месинг обков за мебели, архитектура и интериорен дизайн от 2004 г. насам. Този красив набор от пръчки има леко эксцентричную форма, която малко прилича на мивка в храма.Неговата уникална и отличителна форма превръща всеки кабинет в единствената по рода си продукт.Идеален за дървени шкафове, чекмеджета или сервантов.За инсталацията ще ви е необходима някои основни инструменти : .Как да инсталирате : .

Подобни оферти..