• Новинка
Кука JAHH За ключовете от входа, Кука за дрехи, Скандинавски кука за дрехи, Кука за украса на врати от ковано желязо, Закачалка за дрехи (Размер: 65x39 см)
zoom_in

Кука JAHH За ключовете от входа, Кука за дрехи, Скандинавски кука за дрехи, Кука за украса на врати от ковано желязо,

BGN 482.62

Брой продукти
check В магазина

Отборное изковаване на изкуството, здрав и издръжлив.Процесът на боядисване, защита от ръжда и корозия.Линия плавни, а форма на доброто.Полиран до кръгла форма и елегантен, за да се избегне надраскване на предмети.Конструкция подвесного отвори удобна за закачване и за закрепване на стена.Фини куки не само практични, но и красиви.Можете да съхранявате висящите предмети, спестяване на повече места и да поддържат реда в живота си.Отборное изковаване на изкуството, здрав и издръжлив.Процесът на боядисване, защита от ръжда и корозия.Линия плавни, а форма на доброто.Полиран до кръгла форма и елегантен, за да се избегне надраскване на предмети.Конструкция подвесного отвори удобна за закачване и за закрепване на стена.Фини куки не само практични, но и красиви.Можете да съхранявате висящите предмети, спестяване на повече места и да поддържат реда в живота си.Отборное изковаване на изкуството, здрав и издръжлив.Процесът на боядисване, защита от ръжда и корозия.Линия плавни, а форма на доброто.Полиран до кръгла форма и елегантен, за да се избегне надраскване на предмети.Конструкция подвесного отвори удобна за закачване и за закрепване на стена.Фини куки не само практични, но и красиви.Можете да съхранявате висящите предмети, спестяване на повече места и да поддържат реда в живота си.Спецификация : Име на продукта : Монтиране на украса от ковано желязо ръчно изработени hook Craft : ръчна изработка Материали : желязо Тегло : 0.8 кг Размер : 45x39 см / 65x39 см Стил : постмодерното / сащ /, скандинавски и т.н. Пространство : дневна / веранда / преминаване и т.н. Списък на пакетите 1 * Куки Стенни закачалка Забележки : 1. Продайте само основните продукти, без други продукти.2. Тъй като изисква ръчно измерване, моля, оставете интервал в 1-3 виж 3. Поради различията в екрана на цвят може да се различава от вашия очакваното цвят, моля, позволете.Забележка : След получаване на опаковката, моля, проверете внимателно опаковката и стоката.Ако получената стока е грешна или имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас по електронната поща, за да реши проблема.Ние ще ви отговорим възможно най-скоро и ще направим всичко възможно, за да отговарят на вашите нужди!Поради различния осветление и настройки на екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението.Моля, помислете за малки разлики в размери, поради измервания ръчно.Пакетът включва в себе си само основен продукт.

Product Name:
Handmade wrought iron wall decoration hook
Craft:
handmade
Material:
Iron
Weight:
0.8kg
Size:
45x39 cm / 65x39 cm
Style:
Post-modern/American/Nordic, etc.
Space:
living room/porch/aisle, etc.
Package list:
1 * Hooks Wall Hanger :
Notes:
1. Only sell main products, not other products.:
2. Since manual measurement is required, please leave a space of 1-3 cm.:
3. Due to screen differences, the color may be slightly different from your expected color, please allow.:
Remind:
After receiving the packaging, please check the packaging and the product carefully. If the received item is defective or has any questions, please contact us via email to resolve the problem. We will reply as soon as possible and do our best to meet your needs!:
Due to different lighting and screen settings, the color of the item may be slightly different from the picture.:
Please allow for slight size differences due to manual measurements.:
Package includes main product only :

Подобни оферти..