• Новинка
дръжката на гардероба skohom 10 Бр., Черна Дръжка-чекмедже, Жаден под формата на banta за шкафа, Тяга от център до център 5 Черен на цвят за гардероба си, заредете Прости Мод?
zoom_in

дръжката на гардероба skohom 10 Бр., Черна Дръжка-чекмедже, Жаден под формата на banta за шкафа, Тяга от център до център

BGN 1.67

Брой продукти
check В магазина

Представяме нашия разтегателен кабинет Bow, елегантен и изтънчен продукт, който обещава да придадат нотка на лукс и изисканост на всеки залата. Тези тяга за по-тежки условия на експлоатация и са предназначени за предотвратяване на увреждане на вашите шкафове в резултат на сблъсъци или драскотини. Твърда основа гарантира, че сцепление издържат на интензивно използване, докато дърворезба с дълбока дупка, за да им пречи да се отслабва с течение на времето.Изберете нашия продукт и добавяйте спокоен и елегантен, изискан продукт в интериора на вашия дом. Добавете нотка на елегантност и лукс на вашите шкафове с помощта на тези красиви златни бантиков.Много изискан дизайн и ще го направи едно чудесно допълнение към вашия домашен офис или друго помещение, който иска нотки на елегантност и стил.Дърворезба с дълбоки дупки осигурява простота на монтажа, докато триъгълен дизайн основание подобрява цялостната издръжливост. Добавете нотка на елегантност и лукс на вашите шкафове с помощта на тези красиви златни бантиков.Благодарение на великолепната матово златен довършителни тези чекмеджета за шкафчета, несъмнено ще придадат изтънченост всяка стая на вашия дом.ние създадохме продукт, който е не само красив, но и мил към планетата.Така че защо да чакаме?Оценете абсолютната красота и качеството на нашия чекмедже Brush Gold Bow Cabinet днес и се уверете сами защо той бързо става популярен сред тези, които изискват най-доброто на изработка и дизайн.Благодарение на простия, но эффектному дизайн нашия разтегателен кабинет Brush Gold Bow демонстрира смели творчески подход и умения на нашите майстори. Тези тяга за по-тежки условия на експлоатация и са предназначени за предотвратяване на увреждане на вашите шкафове в резултат на сблъсъци или драскотини.Проектиран с оглед на съображения за сигурност, нашият разтегателен кабинет Brush Gold Bow има дизайн с безопасен ъгъл на наклона, която предотвратява всякакви случайни сблъсъци.Изработена в тежка рамка от солидна основа, тази аспиратор може да се похвали с гладкост на допир и силно полирани, която несъмнено ще остави трайно впечатление.Този разтегателен кабинет идеален за актуализиране на вашите кухненски шкафове, скринове или дори тоалетни принадлежности в банята, благодарение на елегантния и съвременен предвид. Твърда основа гарантира, че сцепление издържат на интензивно използване, докато дърворезба с дълбока дупка, за да им пречи да се отслабва с течение на времето. Благодарение на великолепната матово златен довършителни тези чекмеджета за шкафове непременно ще добавят изтънченост в всяка стая на вашия дом.

Подобни оферти..