• Новинка
Чекмеджета черен шкаф Rergy, 2 опаковки Матов Черен чекмеджета във формата на Полукръг, Декоративни Дръжки на шкафовете, Дръжки на Вратите на шкафа е с формата на Полу?
zoom_in

Чекмеджета черен шкаф Rergy, 2 опаковки Матов Черен чекмеджета във формата на Полукръг, Декоративни Дръжки на шкафовете,

BGN 13.86

Брой продукти
check В магазина

【Подробен размер】 : Разстояние между дупките е 11-1/3 инча (288 мм), с обща дължина - 12-1/2 инча (318 мм) диаметър на полукръг - 3-1 / 5 инча (81 mm), а дебелината на основата - 9/10 инча (24 мм). 【Елегантна форма】 : Нашата черна дръжка е с полукръгла специален дизайн, можете да се разработи начин на инсталацията в съответствие със собствените си нужди, независимо от това как можете да я инсталирате, тя не губи елегантност. 【Съдържанието на опаковката】 : получавате 2 опаковки матов черни дръжки на гардероба с 4 крепежни винта и 4 отколовшимися крепежни винта. 【Здрав И ИЗДРЪЖЛИВ】 : шкафове за кухненски чекмеджета, изработени от трайно с сплав, който има много висока устойчивост на корозия и ръжда.Така че изобщо не е нужно да се притеснявате за срока на услугата дръжки. 【Следпродажбено обслужване】 : Нашата цел са идеални продукти и сервизно обслужване, ако не сте доволни от нашите черни чекмеджета, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще ви възстановим или да го замени за вас.Не се колебайте, купете го сега!.Дръжки на гардероба Rergy Matte Black Half Moon ще Придадат на Вашия дом напълно нов вид.

Подобни оферти..