• Новинка
Чанта-портфейл SailorTech за iPhone 14 Pro Max с Притежателя на карта, Стойка и Каишка за Китката, Луксозен Калъф-награда от естествена кожа Личи, Флип калъф за мобилен телефон, ?
zoom_in

Чанта-портфейл SailorTech за iPhone 14 Pro Max с Притежателя на карта, Стойка и Каишка за Китката, Луксозен Калъф-награда

BGN 1.67

Брой продукти
check В магазина

Прикрепете тънка каишка за китката от естествена кожа, и колан за съхранение на слушалки, за да ви осигури по-голямо удобство.Малки промени в цвета и несъответствие на повърхността му не са дефекти в качеството, като твърди жилки.Моля, сложи точното количество картички. * Каишка за китката Топло съвет : 1. 【1 година гаранция】 Оригинални аксесоари Sailor Tech. 【Естествена кожа】Този калъф-книжка с панти капак точно е изработен от естествена телешка кожа премиум-клас с шкурка личи.Ние обичаме да въвеждат иновации, подобряване на продукти, защото можем да ги използвате!Изберете марката, на когото можете да се доверите на компания с ясна визия и цел.Вътрешен титуляр от TPU е превъзходен амортизатором, осигуряващ устойчивост на надраскване и защита от падане. Първокласна доставка.Отидете в магазина Sailor Tech, за да изберете повече модели на Избраните характеристики : * Външен калъф : естествена воловья кожа с шкурка личи * Вътрешен калъф : мек устойчив на удари калъф от TPU * Защитете информация за вашите карти от кражба с използване на радиочестотна идентификация-блокирующего материал * 3 отделения за визитни картички и 1 торбичка за пари в брой * Каишка за ръка предотвратява падането и освобождава ръката * Точни отвори за зареждане, обектива на камерата и светкавицата * Тайна около всеки ъгъл за отлична защита За природата естествена кожа : Кожа - естествен материал.Удобна поставка за гледане, са напълно регулируеми за видео разговори по микрофона, четене или гледане на филми навсякъде.Комбинация от ентусиазъм на модата прави на калъф за мобилен телефон практичен и елегантен, едновременно.Нашите продукти са изработени от кожа, растително дъбени, след това полируются за постигане на желаните характеристики и даване на винтажного вид.Те са подбрани по качество, здравина, характер, песъчинки личи и цвят.Можете да зареждате вашия телефон, без изваждане от своята практика.Опаковка : 1 бр.Те са част от природата на изделия от естествена кожа. Колкото повече карти ще бъдат инвестирани, функция скрито магнитно затваряне ще бъде по-слаб. 【Функционален чантата си за телефон 】 се отваря лесно, просто отворете и затворете чантата със скрита магнитна закопчалка.【Калъф за телефон Sailor Tech за i Phone 14 Pro Max】 Този добре направен калъф-портфейл е специално проектиран, за да се пускането на смартфон като ръкавица. Цвят може да се различават малко (по-светъл или по-тъмен) на различни монитори.Съвместими модели : Само за i Phone 14 Pro Max Забележка : (Не е подходящ за каквито и да е други модели на i Phone). Връщане на парите в рамките на 30 дни. * Чанта-портфейл за телефон i Phone 14 Pro Max (зелен) - за 1 бр. 【Подобрена технология за радиочестотна идентификация】 Защитете информация за вашите карти от кражба с помощта на технологията за радиочестотна идентификация-екраниране, новаторски блокирующего материал за повишаване на сигурността.

Подобни оферти..