• Новинка
Директни Перуки от Естествена Коса без Дантела Отпред с Бретон, Омбре, Меден Blond, Цвят 10А, Бразилски Девствени Косата, Напълно Машинни Перуки за черни жени с Плътнос?
zoom_in

Директни Перуки от Естествена Коса без Дантела Отпред с Бретон, Омбре, Меден Blond, Цвят 10А, Бразилски Девствени Косата,

BGN 90.67

Брой продукти
check В магазина

❥ Материал на косата : 10 A Бразилски директни перуки без дантела отпред от човешка коса с бретон-това е 100% човешка коса, лесна за носене, естествени и удобни, меки и еластични, могат да бъдат отбелены, боядисани и рестайлингованы, не спутываются, не сменяне на перата, без мирис. ❥ Дишаща и еластична шапка за перука : Маркирайте директни перуки, изработени от човешка коса с бретон, шапка със среден размер (22-22,5 инча) с регулируеми джапанки и 3 расческами, благодарение на което тя отговаря на повечето хора и по-лесно се носят. ❥ Перука без дантела отпред с бретон : Бесклеевой права перука с бретон от мелирования изглежда по-красива, можете да отрежа бретон до всякаква дължина, както ви харесва. ❥Състав на косата : плътност 150%, цвят на косата : омбре, без дантела, прави перуки с бретон. ❥ Обслужване на клиенти : Ние сме много сигурни в бесклеевых перуки машина за производство и носим отговорност за тях.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще решим ги за вас възможно най-скоро!.Материал на косата : 100% бразилски естествени директни перуки, изработени от човешка коса с бретон.Идеален за всякакъв цвят на кожата.Плътността на косата : плътност 150% маркирайте директни перуки, изработени от човешка коса без дантела с бретон.Начин на изработка : перуки машинно производство.Размер на капсула : Средно капачка 22-22,5 инча (среден размер капачка) с 2 регулируеми джапанки и 4 расческами.Характеристика : Перуки, изработени от човешка коса без дантела с цвят на мед, изцяло изработени на машина, без дантела, лесни за инсталиране.

Подобни оферти..