• Новинка
Бесклеевые Перуки FENJUN HAIR 13x4 HD Завързана предния край Извратени Права Перука От Човешки Косъм, Предварително выщипанный с Детски коса, 8-Инчов Къса Перуки-Боб за чер?
zoom_in

Бесклеевые Перуки FENJUN HAIR 13x4 HD Завързана предния край Извратени Права Перука От Човешки Косъм, Предварително выщипанный

BGN 2.00

Брой продукти
check В магазина

?Материал : Перука от италиански яки 13x4 и 13x6 с директни кружевными предните перуки, предварително выщипанными и леко избелени поредици. 100% Бразилски коси, събрани при млади момичета-донор, не пада и не спутываются. ? Шапка за перука : Шапчица среден (обиколката на : 22,5 инча), се регулира с помощта на 2 ленти и 4 гребени.Гума Капачка.Обикновено, подходящ за почти всички хора. ? За дантели : HD-дантела, подобно на прозрачна дантела перуки отпред, дантела добре плавит кожата, 13x6 HD-прозрачна дантела, дълбоко разделена по средата, може да се направи средна част или на страничната част, направи си прическа-по-естествена и красива. ? Качеството на перуки : 130%/150% плътност на италиански перуки от пряка човешка коса Яки, пълни и дебели, съответните дължина и тегло.Без мирис, Без Падане, Без Entanglements.Може да се Боядисва, Отбелен, предварително обработена, выпрямлен и подложен на рестайлингу.Може да направите прическа с високо кон опашка и греда. ? Бесклеевые перуки на дантели отпред : лесен за носене и управляват, те могат да се разделят на раздяла навсякъде и за създаването на много видове прически!.Предварително откъснато.Детски косата Наоколо.Може да се раздели, Където пожелаете.Линията на растеж на косата в нашите перуки - това е предварително выщипанная линията на растеж на косата, но не е много забележим, защото прекаленото скубане ще линията на растеж на косата е много тънка.Но можете предварително выщипать повече косми от себе си, за да перука е седеше на вас.Ние леко отбелили възли, защото прекалено избелени възли навредят дантела и ще доведат до линянию.Можете също така да избели спирали себе си, но, моля, бъдете внимателни.След като перука ще бъде поставен в Кутия, той може би малко погнется след транспортиране на големи разстояния.Съветваме ви по-добре прогладить го желязо.

Подобни оферти..