• Новинка
Нашийници за домашните любимци, Модерен Розов Нашийник с Лък, Аксесоари За малки Кученца с Перли, Бижута за Котки С Кристали (M-Бяло)
zoom_in

Нашийници за домашните любимци, Модерен Розов Нашийник с Лък, Аксесоари За малки Кученца с Перли, Бижута за Котки С Кристали

BGN 1.00

Брой продукти
check В магазина

Регулируема функция няма да доведе до стягане на шията на вашия домашен любимец, като същевременно осигуряват удобство за кацане и лесно поставяне и отнемане.Определяне на мека лента придава декорация повече блясък и обаяние.Материал : ABS.Поставете тематични партита, рождени дни, сватби и други, за да си мил домашен любимец се изправи.Изработен от висококачествени материали, ръчно изработени? тя изглежда красиво и елегантно, както и е здрава.Пакетът включва : 1 бр. * Нашийник за домашни любимци.Пратката включва : 1 бр. * Нашийник за домашни любимци Продукт : сладък нашийник с перлата на носа за домашни любимци Цвят : бял/розов/черен Тегло : около 15-20 грама Материал : ABS Размер : S-Approx : 18-30 см/M-Approx : 30-48 см Забележка : 1. Размер се измерва ръчно и може да бъде грешка в 1-3 см 2.As осветление монитор и камера различно, могат да бъдат причинени от малка хроматическая аберации, най-вече за всички видове цветя.Ние гарантираме, че външния вид е точно същата, като на фигура 3. Поради различни монитори и на различно осветяване на изображение може да не отразява действителния цвят на продукта. 4. Благодаря ви за вашето разбиране.

Подобни оферти..