• Новинка
Кошници за бельо DOITOOL, Печатни Кошница За Дрехи, Сгъваема Кошница За Организиране на Бельо От Ленена Тъкан С Анимационни Модел (Синя Дъга)
zoom_in

Кошници за бельо DOITOOL, Печатни Кошница За Дрехи, Сгъваема Кошница За Организиране на Бельо От Ленена Тъкан С Анимационни

BGN 10.98

Брой продукти
check В магазина

Изработен е от висококачествен памук и лен, безвреден и нетоксичен. Сгъваем и лесен, лесно се съхранява, когато не се използва.Штабелируемая конструкция, лесно се сгъва за съхранение.Съхранявайте бельо в ред и избягвайте почистване в дома и.Описание Пране една или две дрехи за път може да се окаже малка загуба на време.Ще ви помогне изключително красива кошница за дрехи голям капацитет.Нашата печатна кошница със странична дръжка е много подходящ за вас.Изработен е от памук и лен, дишащи, трайни, може да се пере и да се прибират.Характеристики - Цвят : както е показано на фигурата. - Материал : Памук и лен. - Размер : приблизително 40x33x33 виж - Штабелируемый дизайн, лесно се сгъва за съхранение. - Изработен е от висококачествен памук и лен, - е безвреден и нетоксичен. - Сгъване и лек, лесно се съхранява, когато не се използва. - Дръжте бельо в ред и не подредете ред в дома си. В комплекта е включена 1 количка за бельо.

Подобни оферти..