• Новинка
Лятна Дъска за сърф 7x5 фута, Тематични Плажен Фон, Морски Вълни, Тропически Хавайски Остров, Фон За Снимки, Портретна Украса За Партита, Подпори за Фотобудки, Студио
zoom_in

Лятна Дъска за сърф 7x5 фута, Тематични Плажен Фон, Морски Вълни, Тропически Хавайски Остров, Фон За Снимки, Портретна

BGN 3.33

Брой продукти
check В магазина

【Размер】 7x5 фута/2,2x1,5 м (ШхВ).Фонове с четири ъгъла перфораторами, с четири въжета с дължина 6 метра.Виси на стената или платна. 【Материал】 Тънък винил, лек, можете да го сгъване и носене; Висока резолюция и качество, не е лесно да избледнява.Различно осветление ще има различен ефект стрелба, можете да се опитате да настроите осветлението, за да направите вашите снимки по-добре. 【Широко приложение】 Подходящ за сватби, партита на закрито, фестивал, декориране на дома, партита на открито, видеофона или на дисплея и т.н., Различни размери и модели, подходящи за различни сцени.На фона на фотография в студио, на парти по случай рожден ден, парти в душата на детето, празнична парти, на фона на видео-конферентна връзка, на живо фонове Netflix. 【Премахване на гънки】Стока ще бъде изпратена по пощата в сгънат вид.Завийте го на тръбичка за една нощ или за по-дълго, за да премахнете гънки.Ако е необходимо, моля, прогладьте обратна посока (не е страна, с изображението) при ниска температура, за да може лесно да се премахне гънка.За да се избегне евентуално увреждане на пара, поставете слой суха кърпа между гръб и желязо. 【Персонализирани услуги】Ако имате нужда от настройка, моля, не се колебайте да се свържете с нас чрез съобщение.Разкажи ни за своите нужди и идеи, както и да предоставите снимки, думи или символи.Ние ще го конфигурирайте вашата фон плат, специално за вас.Само 1 нещо фон.Поставка за фон или скоби в комплекта не са включени.Фон за снимки TOENGS е уникален или индивидуален дизайн на фигурата, подходящ за почти всички събития, декорация на дома, на детската душа, абитуриентски партита, рожден ден, сватбени тържества, подпори за студийни щандове и т.н. ▶ Ние подкрепяме индивидуални настройки : 1. Можете да посочите желания от вас размер по електронната поща, след което можем да се отпечатват за вас желания размер. 2. Ако имате нужда от любимите си снимки и размери, просто дайте ни вашите снимки и размери, тогава можем да направим за вас. ▶ Спецификация : 1. Изработен от винил плат.Който е лек, тънък, лесен за носене, той е траен и не се колебае. 2. Правоъгълник.Четирите ъгъла на перфорированы и с четири дълги въжета за по-удобно захващане. 3. Усещане за изображения с висока резолюция, реалистичен визуален ефект. 4. Леки, лесно преносими. 5. Не е устойчив на висока температура, трудно избледняват, не се поддава на пране и контакт с вода. ▶Съвети за грижа : 1. Лежеше на фона на плат с изображение на лицевата страна надолу върху равна повърхност и прогладьте ютия на слаб огън (обърнете внимание на ниска температура).Преди глажкой поставете влажна кърпа, двигайте бързо и изчакайте няколко минути, докато сгъва лесно разгладятся. 2. Поради разлика между монитор и осветление, тук е нормално, че малка разлика в цвета. 3. Моля, не стойте прекалено близо до фон При снимане, за да се постигне добър ефект.

1. Made of vinyl cloth. Which is lightweight, thin, easy to carry, durable and wrinkle. :
2. Rectangle. The four corners are punched and equipped with four long ropes for easy hanging. :
3. High-resolution picture sense, realistic visual effect. :
4. Light weight, easy to carry. :
5. Not resistant to high temperature, not easy to fade, can not be washed and contact with water. :
▶Warm Tips:
1. Lay the background fabric patterned side down on a flat surface and iron on low heat (note the low temperature). Put a damp cloth before ironing, move quickly, and wait a few minutes for the wrinkles to be easily resolved. :
2. Because of the difference between the monitor and the light, here is normal that a slight difference in the color. :
3. Please Do Not Stand Too Close To The Backdrop When Taking Pictures To Have A Good Effect. :

Подобни оферти..