• Новинка
Cartoony Котешки Кука Самозалепващи Вратите Закачалки за спалня В Общежитието, Куки, Ключ, Чадър, Шапка за Кърпи за ръце, Закачалка за дрехи, Стенни Стойка за бижута Жив?
zoom_in

Cartoony Котешки Кука Самозалепващи Вратите Закачалки за спалня В Общежитието, Куки, Ключ, Чадър, Шапка за Кърпи за ръце,

BGN 0.67

Брой продукти
check В магазина

Когато се затвори предмет на куката и потянете си надолу, главата му е мил любимец высунется от кутията, а когато те не се използват, автомобилът автоматично се затваря.Той е с висока носеща способност и дава възможност за окачен предмети с тегло не по-малко от 2,5 кг. Самоклеящийся, след премахване не оставя следи.Силни и стилни закачалки с мультяшными животни.На обратната страна има залепваща лента.Идеален за любителите на котки, декорация на дома, за гардероби, спални, перално помещение, сервизно помещение и кухня.Монтиране на куката е изработен от висококачествена ABS-пластмаса и не оставляющего следи лепкав материал. здрав.Когато се затвори предмет на куката и потянете си надолу, главата му е мил любимец высунется от кутията, а когато те не се използват, автомобилът автоматично се затваря.Той е с висока носеща способност и дава възможност за окачен предмети с тегло не по-малко от 2,5 кг. Самоклеящийся, след премахване не оставя следи.Силни и стилни закачалки с мультяшными животни.На обратната страна има залепваща лента.Идеален за любителите на котки, декорация на дома, за гардероби, спални, перално помещение, сервизно помещение и кухня.Монтиране на куката е изработен от висококачествена ABS-пластмаса и не оставляющего следи лепкав материал. здрав.Котка Кука Самозалепващи Спалня Врата Окачване На Куки Кърпа Ключ Чадър Капачка Закачалка Стенни Животно Украса За Дрехи.

Подобни оферти..