• Новинка
Метални КОНТЕЙНЕРИ за обяд BESTonZON Kids Lunch Box - японската двупластова кутия за суши, която се отделя ястия от миризмата. Кутия за обяд Bento
zoom_in

Метални КОНТЕЙНЕРИ за обяд BESTonZON Kids Lunch Box - японската двупластова кутия за суши, която се отделя ястия от миризмата.

BGN 0.33

Брой продукти
check В магазина

пластмасата.ЯПОНСКА КУТИЯ ЗА ОБЯД и полезен материал, контактирующий с храните.КОНТЕЙНЕР за СУШИ е Изработен от дърво, полезен материал, vi, КОНТЕЙНЕР ЗА ХРАНА за ПИКНИК - Дървен материал, подходящ за контакт с хранителни продукти.ПОХОДНЫЙ ОБЯД-БОКС - Вкус, полезен, vi, МЕТАЛНИ КОНТЕЙНЕРИ за ОБЯД - японската двупластова кутия за суши, разделящ ястия по миризмата.Пратката включва 3 кутии за обяд Особености -Материал дърво, контакт с храни, за използването на херметически затворени кутии за обяд. -Материал : Дърво множество кутия за пикник. -Добра работа и вкус на градинска кутия за Bento. -Изящно преработени соединяемые детайли инкрустирани дървени японски контейнер за хранителни продукти. -Подходящ за пикник, училището, офиса, активен отдих и така нататък в контейнер за храна. -Размер : Около 19x10x9,5 см /7,47x3,93x3,73 инча преносим обяд-бокс. -Двуслойни обяд-бокс с разумни дизайн и удобни за съхранение на японски обяд-боксами.Информация за стоки, Метални контейнери за обяд износоустойчивост, им е трудно да се справи.Материали за кемпинговых обяд кутии не нанасят никаква вреда. японски обяд кутии, Изработени от дървен материал.Контейнер за храна за пикник Добри очаквания от живота си, положени на всяко хранене. контейнер за суши със средни размери, лесно за пренасяне.

Подобни оферти..