• Новинка
По-големи размери, 2 Листа, Цветни Стикери за Стена за Багер, Стръмни Строителни Машини, Стикери за Стени, за да Спални Момчета, Детска Стая,, Подарък За Рожден Ден, Го?
zoom_in

По-големи размери, 2 Листа, Цветни Стикери за Стена за Багер, Стръмни Строителни Машини, Стикери за Стени, за да Спални

BGN 7.25

Брой продукти
check В магазина

На сцената на приложение - Нашите стикери за стена, могат да бъдат широко се прилага в дома, в детската градина, книжарница, магазин, по време на партита и всякакви други места, където искате да създадете атмосфера на щастие и уют.Параметри : Марка : PLIGREAT Материал : PVC Цвят : както е показано Размер : както е показано Забележки : 1. Поради светлинни ефекти, яркост на монитора и настройките на контраста може да има някои малки разлики в цветовото тон на изображения и самата стока.Силна лепливост - Изработен от винил, има дълга адгезией, е водоустойчив и цветостойкий.Той може дълго време се придържаме към всяка гладка и равна повърхност. Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви проблеми с качеството или други въпроси.Начин на опаковки - roll, можете да се развивам и да разпери стикер след получаването й и сложи в нея нещо, за да го известно време остава плоска, което ще улесни нейното приклеивание.Насладете се на направи си САМ - В комплекта са включени 2 големи листа стенни стикери с размери около 98 × 39 см / 38,5 х 15,3 инча.Свободно подреждаме, можете да украсяват заедно със семейството и децата, жънат плодовете на дом, пълен с радост и топлина!.Подвижни стикери за стена - тази отслаивающаяся vinyl стикер лесно се нанася и се отстраняват, без да оставят следи.Подвижни стикери за стена - тази отслаивающаяся vinyl стикер лесно се нанася и се отстраняват, без да оставят следи.Ние също така предлагаме всички видове полуготови продукти и подаръци, заповядайте в cinsult, нашият сервизен персонал cusomer, и добре дошли в началната страница на нашия магазин. Продукт на снимката може да изглежда повече, отколкото е в действителност.

Brand:
PLIGREAT
Material:
PVC
Color:
As Shown
Size:
As Shown
Notes:
1. Please feel free to contact us if there is any qaulity problem or any other questions.:
2. Due to the lighting effects, the monitor's brightness and the contrast settings, there could be some slight differences in the color tone of the pictures and the actual item.:
3. The item in the picture may look larger than the actual. Please pay attention to the size map.:

Подобни оферти..