• Новинка
Дамски Спортни къси Панталони За Стягане на задните части, Текстурирани къси Панталони За Йога с Висока Талия, С Хрупкава Попой, С Контрол на Корема, Байкерские къс?
zoom_in

Дамски Спортни къси Панталони За Стягане на задните части, Текстурирани къси Панталони За Йога с Висока Талия, С Хрупкава

BGN 1.67

Брой продукти
check В магазина

92% Полиестер, 8% ликра.Внесен.Издърпайте закопчалка. 【Материал】 полиестер и ликра. Дишаща, лек, мек, почтителен влагата, 4-лентов еластичен, не просвечивающий, бързо сохнущий.Която осигурява максимален комфорт и еластична защита по време на всяка една от пози и движения, никога не се притеснявайте за това, което панталони изведнъж се разбиват при изпълнение на упражнения с висока интензивност. 【Шорти с рюшами за стягане на задните части】 Тези компресия къса гамаши от висококачествена тъкан може да се сведе до нула появата на наднормено целулит при подтяжке задните части.Благодарение на гофрированию в центъра на облегалката и правилното разпределение на компресия те са облегают тялото ви, което ви изчистен вид, прави своя свещеника подобна на сочна праскова.Независимо дали във фитнес залата или на открито, като поддържа висока степен на комфорт, това позволява да се запази модерен стил. 【Къси панталони за йога с контрол на корема с висока талия 】 Дамски къси панталони за йога с висока талия имат широк еластичен колан, който подобрява контрола на корема, тя осигурява пълна подкрепа и компресия за корема.Антицелулитни къси панталони за йога ще поддържа добро състояние, когато приседаете, повиши или да се разрежда краката.Дори и по време на бойни упражнения къси панталони за йога не закатываются и не отшумяват.Освен това, той осигурява максимална свобода на движенията и намалява до минимум триенето и триене, което само по себе си създава повече комфорт за жени. 【Функции и поводи 】 Тези шорти с висока талия са отлични за спорт, спортни зали, пътувания и ежедневие. са идеални за практикуване на йога, танци, бутване, разминкой, конна езда, фитнес зала, фитнес, аеробика, пилатес или други упражнения, всякакъв вид тренировки, ежедневни панталони за почивка. "【60-ДНЕВНА ГАРАНЦИЯ за ВРЪЩАНЕ на ПАРИТЕ】 Ние работим усилено, за да направим нашите продукти и услуги още по-добре, отколкото когато и да било!ако по някаква причина не са напълно доволни от покупката, моля, свържете се с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа ". 4-лентов стречинг осигурява известно разтягане и възстановяване на напречното сечение и дължина, а също така осигурява голяма свобода на движение и дълголетие.Можете да лесно да се движат, да се наведе, клякам, да се простре или да приемате всяка поза, какво искате, когато изпълнявате упражнението.Дизайн с високо колан осигурява по-голямо покритие на корема, в известна степен гладко облегает кожата и позволява да спортува, без стрес.Секси текстурирани гамаши с висока талия, подтягивающие бедрата, повдигащ, гамаши, с висока талия, подтягивающие къси панталони за йога, гамаши с висока талия.Идеален за любителите на фитнеса и ежедневни спортни занимания.Подходящ за практикуване на йога, физически упражнения, фитнес, джогинг, всякакъв вид тренировка или ежедневна употреба.

Подобни оферти..