• Новинка
Топки за кучета, 4 опаковки Скрипучих Кучешки Топки, За Кучета малки и Средни Размери, Интерактивни Играчки за кучета за игрови упражнения и Дресура На 2,5-Инчови Лес?
zoom_in

Топки за кучета, 4 опаковки Скрипучих Кучешки Топки, За Кучета малки и Средни Размери, Интерактивни Играчки за кучета

BGN 4.53

Брой продукти
check В магазина

Пратката включва в себе си : Вие ще получите 4 бр. здрави топки за кучета в различни цветове, ярки цветове могат да привлекат вниманието на кучета, достатъчно количество може да отговори на вашите нужди в замяна.Висококачествен материал : Тези писклив играчки за кучета, изработени от висококачествен гумен материал TPR, не съдържат BPA, трайни и леки, за да плува по водата, идеален подарък за вашите кучета.Уникален дизайн : Двоен дизайн, подходящ цвят, може да се привлече интересът на кучета към жевательным играчки, а вграденият аудио устройство може ефективно да се предотврати падането на кучета и проглатывание по време на процеса на дъвчене. повърхността на топки за кучета е покрита с релефни частици, това може да помогне на кучето да си миете зъбите.Пищащая играчка : Тази интерактивна играчка за кучета може да увеличи хвърлят способности и ще можете да я използвате за тренировка на кучето да тича, да накарате кучето си да тича по-бързо, това може да се подобри взаимодействието и емоции между вас и вашето куче.Удовлетворенное обслужване на клиенти : Ние ще направим всичко възможно, за да ви осигури приятелска следпродажбено обслужване.Нашата философия - "клиентът на първо място", ако не сте доволни или имате проблеми с топка за кучета, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви предложим задоволително решение.Параметри : Материал : гума Цвят : както е показано на снимката Размер : 6,5 см/2.5 инча Характеристики : 1. Нашите топки за кучета, изработени от висококачествена еластична гума, която е трайна и трайна, вие можете да я използвате за тренировка на уменията на вашия домашен любимец и е избор за интерактивни игри на открито. 2. Когато кликнете върху него или кучетата ще го дъвчете, той ще издава звук, това може да привлече любопитството на кучето и ще ви помогне да тренирате кучето си.Съдържание на опаковката : 4x топки за кучета с Леко напомняне : Препоръчва се да се измива и изсушава въздуха в продължение на няколко часа след получаване на продукта, да миришат основно изчезна.Ако се сблъскате с някакви проблеми, ние ще ви предложим задоволително решение.

Material:
Rubber
Color:
As picture shows
Size:
6.5cm/2.5 inch
Features:
1. Our dog balls are made of high quality elastic rubber which is strong and durable, you can use it to train your pet's agility and is the choice for outdoor interactive play. :
2. When you press it or dogs will chew it, it will produce sound, it can attract dog's curiosity attention and helps you to exercies dog. :
Package Content:
4x Dog balls :
Gentle Reminder:
It is recommended to rinse and air dry for a few hours after receiving the product so that the smell will basically disappear. If there is any problem, we will give you a satisfactory solution. :

Подобни оферти..