• Новинка
Елен, Баща и Дъщеря, Партньори на Лов за цял Живот, Метални Консервени Знаци, Плакат с Елени за Домашния Офис, Ресторанти, Кафенета, Барове, Кръчма, Мъжки Пещера, Стен?
zoom_in

Елен, Баща и Дъщеря, Партньори на Лов за цял Живот, Метални Консервени Знаци, Плакат с Елени за Домашния Офис, Ресторанти,

BGN 3.00

Брой продукти
check В магазина

【Устойчив материал】 е Изработен от здрава и устойчива на износване тенекиен борда, той е много здрав и му е трудно да се повреди. 【Изключителна изработка】 : Нашите тенекеджия знаците се отпечатват директно с помощта на багрилни мастила, притежават висока узнаваемостью, ясни модели, привлекателен, ярък цвят и е безвреден за човешкия организъм, осигуряват атрактивен външен вид, без загуба на издръжливост. 【Лесна инсталация】 Могат да бъдат окачени на стената куки, врати, дръжки на врати и чекмеджета, заедно с цветни и декоративни монитори, централни елементи маса и столове, и т.н. 【Универсално бижу】 Дръж го на стената на вашата всекидневна, кухня, спалня, заедно със снимки, фотоальбомом или монтаж на вашите приятели и семейството, като оригинално бижу или подпори и т.н. 【Гаранция за удовлетворение】:Ако Имате някакви проблеми с нашите продукти или те не Ви харесва, моля, не се колебайте да се свържете с нас. 【Устойчив материал】 е Изработен от здрава и устойчива на износване тенекиен борда, той е много здрав и му е трудно да се повреди. 【Изключителна изработка】 : Нашите тенекеджия знаците се отпечатват директно с помощта на багрилни мастила, притежават висока узнаваемостью, ясни модели, привлекателен, ярък цвят и е безвреден за човешкия организъм, осигуряват атрактивен външен вид, без загуба на издръжливост. 【Лесна инсталация】 Могат да бъдат окачени на стената куки, врати, дръжки на врати и чекмеджета, заедно с цветни и декоративни монитори, централни елементи маса и столове, и т.н. 【Универсално бижу】 Дръж го на стената на вашата всекидневна, кухня, спалня, заедно със снимки, фотоальбомом или монтаж на вашите приятели и семейството, като оригинално бижу или подпори и т.н. 【Гаранция за удовлетворение】:Ако имате някакви проблеми с нашите продукти или те не Ви харесва, моля, не се колебайте да се свържете с нас. Материал : Метална tin. ① Модерен дизайн, Новост, Високо качество. ② Качество - Това е Първото най-добрата услуга на всички клиенти - наши приятели.Функция : 1. Ние разполагаме с най-професионален екип от дизайнери и всеки знак - това е най-красив и декоративен знак, създаден благодарение на непрекъснато усъвършенстване. 2. Нашата качествена Знак - това е Идеалният Начин да Поздрави семейството Си, приятели и съседи във Вашия Прекрасен Дом. 3. Можете да ги поставите в Mesa и виси на стената, идеален за бар, магазин, гараж, кафене, къща, всички видове потребителски специфични места или украса на дома. 4. Чудесен подарък за себе си, този продукт ще се превърне в чудесен подарък за всеки приятел, член на семейството, Втората половина.Моля, обърнете внимание, че има малка разлика в цвета трябва да бъде приемливо поради осветление и екрана.

Подобни оферти..