• Новинка
Организатор за гардероба Veemoon Закачалки За дрехи, Закачалки за панталони, Органайзер За съхранение В Гардероба, Сгъваема Закачалка За Панталони, Висящи Закачалки, ?
zoom_in

Организатор за гардероба Veemoon Закачалки За дрехи, Закачалки за панталони, Органайзер За съхранение В Гардероба, Сгъваема

BGN 0.33

Брой продукти
check В магазина

Многопластова закачалка : Този предмет е изработен от висококачествен полипропилен материал, много трайни и трайни.ЗАКАЧАЛКИ за мъжки панталони : Тези нескользящие закачалки също имат носеща способност, и тяхното не е лесно, ще загубите форма.СГЪВАЕМА ЗАКАЧАЛКА ЗА ПАНТАЛОНИ : Благодарение на този ефективен закачалка, дрехите остава компактен, организирана и без бръчки.Куки за закачалки за панталони : На тази закачалка може да се поставят няколко облекла едновременно, без да заема повече място.Закачалка за панталон В гардероба : Преносима сгъваема, лека и лесно да вземете със себе си на пътешествие или в командировка.Многопластова закачалка : Този предмет е изработен от висококачествен полипропилен материал, много трайни и трайни.ЗАКАЧАЛКИ за мъжки панталони : Тези нескользящие закачалки също имат носеща способност, и тяхното не е лесно, ще загубите форма.СГЪВАЕМА ЗАКАЧАЛКА ЗА ПАНТАЛОНИ : Благодарение на този ефективен закачалка, дрехите остава компактен, организирана и без бръчки.Куки за закачалки за панталони : На тази закачалка може да се поставят няколко облекла едновременно, без да заема повече място.Закачалка за панталон В гардероба : Преносима сгъваема, лека и лесно да вземете със себе си на пътешествие или в командировка.Осъществяване на Списък 1 х закачалка Функции - Този предмет е изработен от висококачествен полипропилен материал е много здрав и издръжлив. - Материал : полипропилен. - Заемат по-малко място, но достатъчно.Аз съм сигурен, че ще отговарят на вашите нужди. - Размер : около 34,50 X32,80 X10,50 см. / 13,56 X12,89 X4,13 инча. - Кука за закачване панталони с много скоби, на него могат да се поберат много панталони, поли и така нататък. - Портативен сгъваем вид, лек и лесно да го вземете със себе си на пътешествие или в командировка. - Цвят : Както е показано на фигурата. - Подходящ за дома или хотелска употреба.Това ще бъде една добра икономия на място за вас.Информация за стоки, Закачалка за дрехи, изработена от висококачествен полипропилен с трайно закачалка за дрехи, която може да се използва за широк асортимент от дрехи и предмети за лична употреба.А закачалки зареден клип на брючной поредицата, които държат дрехите от предпазва от изхлузване или падане.

Подобни оферти..