• Новинка
Неблагодарна Светещ Стикер Тъмната Главна Лента С Блеснали Декор на Самозалепващи Палатка за Домашен интериор 20x20 (Зелен, S)
zoom_in

Неблагодарна Светещ Стикер Тъмната Главна Лента С Блеснали Декор на Самозалепващи Палатка за Домашен интериор 20x20 (Зелен,

BGN 1.67

Брой продукти
check В магазина

Отново поставете го на светлина, и той отново ще започне да свети в тъмното.Нашата Светещ В тъмното Самозалепваща лента. За постигане на добро светлинния ефект, моля, имайте предвид, че лентата Grow In The Dark трябва да се зарежда за около 30 минути При ярка светлина преди всяка употреба. Отново поставете го на светлина, и той отново ще започне да свети в тъмното.39 инча X 9,8 фута (зелен),M : 1. Размер : S : 1 см X 3 м / с 0. За постигане на добро светлинния ефект, моля, имайте предвид, че лентата Grow In The Dark трябва да се зарежда за около 30 минути При ярка светлина преди всяка употреба.Нашата Светещ В тъмното Самозалепваща лента.Нашата лента дълго ще се задържи на повърхността, ако е гладка повърхност.Можете да го зареждате.Уверете се, че нанасяте на чиста и гладка повърхност.Почистете и залепете към всяка повърхност, като плат, картон, раница, стена и стъкло. поради разлика в екрана на цвят може да се различават малко от това, което очаквате, моля, нека това.Многоцелеви : Декорация за стени, врати, прозорци, антре, пол; Нощни етикети за надписи, стъпала, огради, чаши, прибори за хранене, дистанционното управление, ключа на светлината. Размер : S : 1 см X 3 м / с 0.Моля, имайте предвид разликата в 1-3 см от ръчно измерване и 3-5 грама от разликата между различни цветове.За постигане на добро светлинния ефект, моля, имайте предвид, че лентата grow in the dark трябва да се зарежда за около 30 минути при ярка светлина преди всяка употреба.Може да се зарежда, нашата светещ в тъмното самозалепваща лента.Началната яркост е висока, след това бавно угасват, докато той се намира в тъмнината.

Подобни оферти..