• Новинка
Отвертка 22шт Набор от отвертки Мултифункционален Лаптоп За Ремонт на Мобилен телефон PC Камера на Лаптоп - (Цвят: ЗЕЛЕН)
zoom_in

Отвертка 22шт Набор от отвертки Мултифункционален Лаптоп За Ремонт на Мобилен телефон PC Камера на Лаптоп - (Цвят: ЗЕЛЕН)

BGN 10.88

Брой продукти
check В магазина

Цвят : ЗЕЛЕН. 1. Корпусът е изработен от инженерната ABS пластмаса, с добра издръжливост на повърхността на корпуса е боядисан, удобна и нескользящая. 2. Лесен за използване, лесно се премахват и се съхранява, малък размер, устойчивост на натиск. 3. Дозирующая корона е изработена от материал с висока якост, който точно се качват и не е лесно да се плъзга. 4. Професионално обслужване и необходимите инструменти за домашно обслужване, напълно оборудвани, преносими и трайни.Цвят : ЗЕЛЕН. 1. Корпусът е изработен от инженерната ABS пластмаса, с добра издръжливост на повърхността на корпуса е боядисан, удобна и нескользящая. 2. Лесен за използване, лесно се премахват и се съхранява, малък размер, устойчивост на натиск. 3. Дозирующая корона е изработена от материал с висока якост, който точно се качват и не е лесно да се плъзга. 4. Професионално обслужване и необходимите инструменти за домашно обслужване, напълно оборудвани, преносими и трайни.Характеристики : 1. Корпусът е изработен от инженерната ABS пластмаса, с добра издръжливост на повърхността на корпуса е боядисан, удобна и нескользящая. 2. Лесен за използване, лесно се премахват и се съхранява, малък размер, устойчивост на натиск.3. Дозирующая корона е изработена от материал с висока якост, който точно се качват и не е лесно да се плъзга.4. Професионално обслужване и необходимите инструменти, за да се грижи за къщата, напълно оборудвани, преносими и долговечные5. Подходящ за ремонт на мобилен телефон, КОМПЮТЪР, лаптоп и т.н. Технически характеристики : Количество : 22 бр./компл. Материал : S2-M, твърдост 56-58 градуса Материал на корпуса : висококачествен ABS-материал 1 x комплект отвертки Времето за доставка зависи от превозвача, митница и поща изпращане на дестинацията и на други фактори.Повечето парцели може да се получи в рамките на 20 работни дни (4 седмици).Вижте по-долу информация за времето на доставка и количествени данни : Ние приемаме заявки за връщане чрез електронна поща в рамките на 7 работни дни от датата на получаване на вашата поръчка.Ако продуктът е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и ние няма да ви издадем на стока Характеристики : Тип на главата на винта : на пукнатината, Occus, Occus Номер на модел : N/AType : отвертки, Определени По поръчка : Не Размер на главата на винта : друг магнитен : няма Опаковка : 20-29 бр. Характеристики : Мини, многофункционален, с дръжка или без : Няма.

Подобни оферти..