• Новинка
Galaxy Tab S7 11 2020 SM-T870 SM-T875 SM-T878 Калъф за клавиатура с тачпадом Безжична Мишка Подвижна клавиатура Bluetooth Стилна и красиво сензорна клавиатура (Galaxy Tab S7 2020 г., тъмно зелен)
zoom_in

Galaxy Tab S7 11 2020 SM-T870 SM-T875 SM-T878 Калъф за клавиатура с тачпадом Безжична Мишка Подвижна клавиатура Bluetooth

BGN 31.41

Брой продукти
check В магазина

❀❀ Съвместимост : Предназначен за Samsung Galaxy Tab S7 11" 2020 (модел : SM-T870/T875/T876) Забележка : Той не ще е съвместим с други модели таблети.Моля, моля, проверете номера на модела SM-T *** в настройките, преди да купите. ❀❀ Вградена в тъчпада : клавиатура със сензорен панел, поддържа функция за приплъзване няколко пръста.Клавиатурата е оборудвана с многофункционални комбинации на клавиши,Можете да направите снимка на екрана, заключване на екрана или да регулирате силата на звука с едно кликване на мишката.Чрез комбиниране на FN с други клавиши, вашият Galaxy Tab ще бъде толкова удобен като лаптопа. ❀❀ Комплект от 3 теми : калъф за таблет + сензорна клавиатура Bluetooth + безжична мишка с Bluetooth.Тази безжична цветна мишка поддържа връзка чрез Bluetooth и безжична връзка 2.4 G не само за Galaxy Tab, тя също така подходящ за други устройства. ❀❀ Свалящ се Bluetooth клавиатура : клавиатура се определя с помощта на магнити.Ако не искате да използвате клавиатурата, вие можете да теглите от клавиатурата и се използва само защитен калъф.Клавиатура Bluetooth поддържа три операционни системи : Android, IOS и Windows.Подходящ за всички видове смартфони и таблети. ❀❀ Вграден държач s pen, S pen магазин и удобен за носене, за да се избегне рискът от загуба на S pen.Мека делото от TPU + нескользящая подплата, поддържа функцията на конзолата, с различни видове, може да се регулира в съответствие с любимия си ъгъл. ❀❀ Съвместимост : Предназначен за Samsung Galaxy Tab S7 11" 2020 (модел : SM-T870/T875/T876) Забележка : Той не ще е съвместим с други модели таблети.Моля, моля, проверете номера на модела SM-T *** в настройките, преди да купите. ❀❀ Вградена в тъчпада : клавиатура със сензорен панел, поддържа функция за приплъзване няколко пръста.Клавиатурата е оборудвана с многофункционални комбинации на клавиши,Можете да направите снимка на екрана, заключване на екрана или да регулирате силата на звука с едно кликване на мишката.Чрез комбиниране на FN с други клавиши, вашият Galaxy Tab ще бъде толкова удобен като лаптопа. ❀❀ Комплект от 3 теми : калъф за таблет + сензорна клавиатура Bluetooth + безжична мишка с Bluetooth.Тази безжична цветна мишка поддържа връзка чрез Bluetooth и безжична връзка 2.4 G не само за Galaxy Tab, тя също така подходящ за други устройства. ❀❀ Свалящ се Bluetooth клавиатура : клавиатура се определя с помощта на магнити.Ако не искате да използвате клавиатурата, вие можете да теглите от клавиатурата и се използва само защитен калъф.Клавиатура Bluetooth поддържа три операционни системи : Android, IOS и Windows.Подходящ за всички видове смартфони и таблети. ❀❀ Вграден държач s pen, S pen магазин и удобен за носене, за да се избегне рискът от загуба на S pen.Мека делото от TPU + нескользящая подплата, поддържа функцията на конзолата, с различни видове, може да се регулира в съответствие с любимия си ъгъл.

Подобни оферти..