• Новинка
Коледни панделки за коса за момичета, Превръзка на главата за момичета, вязаный Прическа с лък и флорални принтом, Детска Лента за коса За малки Момчета, Грижи за де?
zoom_in

Коледни панделки за коса за момичета, Превръзка на главата за момичета, вязаный Прическа с лък и флорални принтом, Детска

BGN 2.77

Брой продукти
check В магазина

Костюм за дете 0-3 години. идеална за коледните празници, рожден ден, празник, фото студио и т.н. и високо качество.Дизайн унисекс, изберете за Близнаците , или Сестри.Пол : унисекс. Коледни панделки за коса за момичета, превръзка на главата, вязаный лък, шапки с флорални принтом, превръзка на главата си, за бебета, за по-малките момчета, за да се грижи за малко дете, за малки девочекпожалуйста, допуска се разлика до 1-2 см (0,4-0,78 ") заради ръчното измерване и малко отклонение цветове за различни настройки на дисплея.Костюм за дете 0-3 години с високо качество.Материал : полиестер Пол : унисекс Чудесен подарък за вашето дете през зимата в душата Фигура : цветя Размер : 18 см x 8 см/7,08 "x 3,14"е Подходящ за коледните празници, рожден ден, празник, фото студио и т.н. Секси дизайн, изберете за близнаците , или сестри е Изработен от изключително смес от памук, мек и удобен в чорап.

Подобни оферти..