• Новинка
Френска ванилия - 1 унция
zoom_in

Френска ванилия - 1 унция

BGN 3.00

Брой продукти
check В магазина

Търсиш Любовта?Ако търсите продукт, който ще подобри вашата романтична живот ..нашите клиенти съобщават, че се ползват аромати Attar Bazaar, КОГАТО ИМ НАПРАВИХА ОФЕРТА!!!Почти всеки един от нашите класически аромати ще ви направи още по-красива от околните аура на любов и романтичности.Тъй като аттары не съдържат алкохол, аромат на "залепва" в рамките на един-два метра от тялото си, в "зоната на интимност".
. Кой друг иска Поток комплименти?Комплиментите винаги ви карат да се чувствате красиви.Но аттары също така поддържат връзка с вашите чувства, събуждат приятни спомени и помагат за поддържане на позитивно и щастливо настроение.
. Масло зашеметяващи и ми хареса всяка една от тях, която поръчах!В неговия кръг, аз съм известна като кралицата на продукти, и този продукт искам да споделя с всички!Аз завинаги ще остана ваш клиент!Благодаря ти, Аттар Базар!Ти си най-добрият в света.
Синди К, Блумингтън, Минесота
. Аз съм нов във вашите масла, но вече са пристрастени.През тези години аз перепробовала много масла, и вашето наистина прекрасно.Не съм бил разочарован нито един от тези, които съм получил.
Donna Деметра, Деланд, Флорида
. Благодаря ви за качеството на вашите ястия.
Боб П., Солт Лейк Сити, ЮТА
. Наситен сладък, балсамов аромат с пикантни ноткой.Дава спомени за щастлив дом.Успокояващ и помиряване, за тези, които ви заобикаля.Attar Bazaar Ви предлага Най-Скъпите и Ароматни Аттары от Тунис, Лахора, Делхи, Египет, Африка, Арабия, Судан и други Парфюми Столици на Света.Елегантен и изключително наситени аромати, а не просто случаен смес от етерични масла"Аттары - това е особен вид натурални 100% не съдържа алкохол парфюмерийни масла.Аттары известни и в Близкия Изток, Персия и Индия почти 2000 години, но все още като цяло не са на Запад.През последните 25 години аромати Attar Bazaar са се възползвали повече от 2 милиона доволни клиенти! За гарантиране на 100% удовлетворение!.

Подобни оферти..