• Новинка
ORYOUGO 1000 Бр. Ръкавици за еднократна употреба, Екологично Чисти Пластмасови Ръкавици от Полиетилен за Приготвяне на Храна в Кухнята, Безопасни Ръкавици За почистване
zoom_in

ORYOUGO 1000 Бр. Ръкавици за еднократна употреба, Екологично Чисти Пластмасови Ръкавици от Полиетилен за Приготвяне на

BGN 7.77

Брой продукти
check В магазина

Издърпайте закопчалка. 100% чисто нов и високо качество!Материал : Пластмаса.
Размер : Както е показано на фигурата.
Цвят : Прозрачен.За еднократна употреба пластмасови ръкавици чисти и гигиеничные, предпазват ръцете от нараняване и замърсяване.Отличен за използване в ресторанти, здравни разигравания и опаковане на хранителни продукти, домашно приготвена храна, хранително-вкусовата промишленост.Хигиенична подаване и опаковане на хранителни продукти за пране и миене на съдове.
Лявата ръка и дясната ръка може да се насладите на всичко.Отлични за почистване или професия декоративно-приложен изкуство, с тези пластмасови ръкавици можете да съдържа ръцете са чисти, когато чертаете, ангажирани декоративно-приложен изкуство, копъра вашия дом или по всяко друго време, когато желаете да запази ръцете си чисти.Функция : 100% чисто нов и високо качество!За еднократна употреба пластмасови ръкавици чисти и гигиеничные, предпазват ръцете от нараняване и замърсяване.Отличен за използване в ресторанти, здравни разигравания и опаковане на хранителни продукти, домашно приготвена храна, хранително-вкусовата промишленост.Хигиенична подаване и опаковане на хранителни продукти за пране и миене на съдове.
Лявата ръка и дясната ръка може да се насладите на всичко.Той е отличен за обработка на дървесина, почистване на дома и цялостното техническо обслужване.Отличен избор за вас и вашето семейство.Един размер, подходящи за повечето.Материал : пластмаса Размер : както е показано на фигура Цвят : прозрачен Помещение включва : 1000 * за Еднократна употреба пластмасови ръкавици Забележка : 1. Информация за размера на дадена стока, е дадена само за справка, са възможни отклонения от 1-2 см от ръчно измерване.Благодарим ви. 2. Поради разлика между различните монитори цветовете може да се различават малко от действителните цветове на продукта.Ние гарантираме, че стилът е същият, както е показано на снимките.Услуги : - Ако имате някакви въпроси, моля първо се свържете с нас.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа. - Ако сте доволни от нашето обслужване и продукт, моля, покажете своята обективна оценка.Пожелавам ви успешно пазаруване тук.

Подобни оферти..