• Новинка
12ШТ Кожена Punch Кожена перфоратор Тежкотоварни Кръгла Куха перфоратор за кожа на колана Полагане на каишка за часовник.
zoom_in

12ШТ Кожена Punch Кожена перфоратор Тежкотоварни Кръгла Куха перфоратор за кожа на колана Полагане на каишка за часовник.

BGN 0.67

Брой продукти
check В магазина

Набор от кожени дыроколов : Размер : 1,1.5,2,2.5,3,4,5,6,7,8,9,10 мм. Материал : Кожа punch е изработен от термообработанной въглеродна стомана, за да придадат острота и издръжливост.Перфоратор от черна кожа индустриален клас : полирана ръчно, по-остър, размери са в перфораторе от кожата.Особености : на Ръба на висока твърдост, остра износостойкая, широка и дебела слота за чип, дръжка с шарени накатки.Област на приложение : Кожена punch използва се за пробиване на дупки в прокладках, кожа, платно, пластмаси, винил, гума и други меки материали.Набор от кожени дыроколов : Размер : 1,1.5,2,2.5,3,4,5,6,7,8,9,10 мм. Материал : Кожа punch е изработен от термообработанной въглеродна стомана, за да придадат острота и издръжливост.Перфоратор от черна кожа индустриален клас : полирана ръчно, по-остър, размери са в перфораторе от кожата.Особености : на Ръба на висока твърдост, остра износостойкая, широка и дебела слота за чип, дръжка с шарени накатки.Област на приложение : Кожена punch използва се за пробиване на дупки в прокладках, кожа, платно, пластмаси, винил, гума и други меки материали. 12ШТ Кожена Punch Кожена перфоратор Тежкотоварни Кръгла Куха перфоратор за кожа на колана Полагане на каишка за часовник.

Подобни оферти..