• Новинка
Wontee Малък Спален чувал за домашни любимци, Спален Чувал, Топло Легло, Подслон за Хамстери, Таралежи, Захарни Планери, Протеин (M, Blue Elk)
zoom_in

Wontee Малък Спален чувал за домашни любимци, Спален Чувал, Топло Легло, Подслон за Хамстери, Таралежи, Захарни Планери,

BGN 8.00

Брой продукти
check В магазина

✔ Спален чувал, изработен от плюшени, меки и удобни.Согревайте своя домашен любимец студена сутрин и вечер. ✔ Идеално за това, за захарните планери прижимались един към друг.Те дори могат да се придържат главата си и да видите всичко наоколо. ✔ Осигурете топло и удобно място за вълнест дете, за да може той да се отпуснете, да се скрие, да поиграят и да спя. ✔ Кошче за малки животни е с две куки, които лесно се закача на клетката. ✔ Спални чували могат да се перат както на ръка, така и в колата.За по-дълъг срок на експлоатация препоръчваме ръчно пране и изсушаване на въздуха. (Моля, свалете куката, преди миене.). ✔ Спален чувал, изработен от плюшени, меки и удобни.Согревайте своя домашен любимец студена сутрин и вечер. ✔ Идеално за това, за захарните планери прижимались един към друг.Те дори могат да се придържат главата си и да видите всичко наоколо. ✔ Осигурете топло и удобно място за вълнест дете, за да може той да се отпуснете, да се скрие, да поиграят и да спя. ✔ Кошче за малки животни е с две куки, които лесно се закача на клетката. ✔ Спални чували могат да се перат както на ръка, така и в колата.За по-дълъг срок на експлоатация препоръчваме ръчно пране и изсушаване на въздуха. (Моля, свалете куката, преди миене.).

Подобни оферти..