• Новинка
Куки за дрехи Bsxgse, монтиран на Стената, с 2 винта, Ретро Двойни Куки, Универсални Сребърни Куки за палто, Шал, Чанти, Кърпи за баня, ключ, Шапки, чаши, Шапки, Временни Ст?
zoom_in

Куки за дрехи Bsxgse, монтиран на Стената, с 2 винта, Ретро Двойни Куки, Универсални Сребърни Куки за палто, Шал, Чанти,

BGN 0.33

Брой продукти
check В магазина

Универсални куки - тези куки за дрехи може да се използва във всяка стая, например в бани, перални помещения, коридори, спални, за закачане на хавлии, палта, шапки, чанти, якета, престилки, раници, за да поддържа ред в стаята си. Качество на материалите - Тези куки за дрехи, изработени от штампованного материал, винтове са изработени от желязо, твърди, трайни и устойчиви на корозия, те лесно издържат на тегло до 40 кг., Подходящ за спални, кухня, баня, всекидневна и така нататък. 1 Х кука.СТИЛ - Идеални за използване В спални, бани и помещения, нашите стенни куки Осигуряват Достатъчно място за закачане на предмети и установи реда.Лесна инсталация - Този класически стенен двойна кука много лесно да инсталирате в дома си.Всяка кука за дрехи се предлага с 2 крепежни винта.Можете да инсталирате куки за дрехи директно на стената, шкафове, врати или дървена дъска. Универсални куки - тези куки за дрехи може да се използва във всяка стая, например в бани, перални помещения, коридори, спални, за закачане на хавлии, палта, шапки, чанти, якета, престилки, раници, за да поддържа ред в стаята си. Качество на материалите - Тези куки за дрехи, изработени от штампованного материал, винтове са изработени от желязо, твърди, трайни и устойчиви на корозия, те лесно издържат на тегло до 40 кг., Подходящ за спални, кухня, баня, всекидневна и така нататък. 1 Х кука.СТИЛ - Идеални за използване В спални, бани и помещения, нашите стенни куки Осигуряват Достатъчно място за закачане на предмети и установи реда.Лесна инсталация - Този класически стенен двойна кука много лесно да инсталирате в дома си.Всяка кука за дрехи се предлага с 2 крепежни винта.Можете да инсталирате куки за дрехи директно върху стената, шкафове, врата или Дървена дъска. 1 х кука.

Подобни оферти..