• Новинка
Lxcom Lighting 25 X 1/2 GPH Капково Излъчватели За Поливане с Компенсация на налягане, Капкомер 2Л/Ч, Пипети с постоянен Поток, Свързващ Маркуч 4 mm/7 mm за Домашно Градинарство, Зе?
zoom_in

Lxcom Lighting 25 X 1/2 GPH Капково Излъчватели За Поливане с Компенсация на налягане, Капкомер 2Л/Ч, Пипети с постоянен

BGN 0.33

Брой продукти
check В магазина

✔Широко приложение : Капкомер за поливане с компенсация на налягане са много подходящи за селското стопанство, тревни площи, градина, градината, цветя цветя, плодов градина, оранжерии, детска градина, озеленяване и т. ✔Широко приложение : Капкомер за поливане с компенсация на налягане са много подходящи за селското стопанство, тревни площи, градина, градината, цветя цветя, плодов градина, оранжерии, детска градина, озеленяване и т. ✔Обхват за компенсация на налягане 0,5-5,0 бар, клас на филтъра : 120 окото. Вграден в лабиринт дълъг и широк проточный канал, пълна турбулентност, самоочищение, добра защита от запушване.Лесно соединяемые тръбни и пластмасови патрубки лесно се инсталират и изтеглят за обзавеждане за почистване и поддръжка.Подходящ за селското стопанство, тревни площи, градина, зеленчукова градина и т. ✔ Стабилен разход на вода : Обхват за компенсация на налягането широк, а разходът на равномерен, което дава възможност за добър контрол на разход на вода за един час, което позволява ефективно спестяване на вода, необходима за напояване и осигуряване на постоянен разход на вода от всяка капкомер. ✔Обхват за компенсация на налягане 0,5-5,0 бар, клас на филтъра : 120 окото. ✔ Удобен за употреба : Подходящ за тръби с 4 mm/ 7 mm (вътрешен / външен диаметър) или пластмасова тръба.Лесно соединяемые тръбни и пластмасови патрубки лесно се инсталират и изтеглят за обзавеждане за почистване и поддръжка. Капково излъчватели, Произведени от висококачествена пластмаса полипропилен, им е лесно да се съборят или да се деформира, те са устойчиви на ултравиолетовите лъчи, имат по-дълъг живот. Вграден в лабиринт дълъг и широк проточный канал, пълна турбулентност, самоочищение, добра защита от запушване. ✔ Удобен за употреба : Подходящ за тръби с 4 mm/ 7 mm (вътрешен / външен диаметър) или пластмасова тръба.Тези пипети за капково напояване позволяват добре за регулиране на разход на вода за един час, което позволява ефективно спестяване на вода, необходима за напояване и осигуряване на постоянен разход на вода всяка капкомер.Подходящ за тръби с 4 mm/7 mm (вътрешен/външен диаметър) или пластмасова тръба. ✔ Високо качество : Капково излъчватели, произведени от висококачествени инженерни пластмаси, им е лесно да се съборят или да се деформира, те имат добра устойчивост на uv лъчи и продължителна експлоатация.✔ Високо качество : Капково излъчватели, произведени от висококачествени инженерни пластмаси, им е лесно да се съборят или да се деформира, те имат добра устойчивост на uv лъчи и продължителна експлоатация. ✔ Стабилен разход на вода : Обхват за компенсация на налягането широк, а разходът на равномерен, което дава възможност за добър контрол на разход на вода за един час, което позволява ефективно спестяване на вода, необходима за напояване и осигуряване на постоянен разход на вода от всяка капкомер.Краен с компенсация на налягане непрекъснато се приспособява към изменяющееся налягането на водата, осигуряване на постоянен разход в широка гама от налягания.

Подобни оферти..