• Новинка
Скорост на Пробиване Корона, богат на функции Тежкотоварни Гъвкава Бормашина с Кобальтовым покритие, Быстрорежущая стомана за Фино желязо от алуминиева сплав (6-35)
zoom_in

Скорост на Пробиване Корона, богат на функции Тежкотоварни Гъвкава Бормашина с Кобальтовым покритие, Быстрорежущая стомана

BGN 28.32

Брой продукти
check В магазина

Широко се използва за пробиване на различни материали, като неръждаема стомана, дърво, тънка желязо, алуминиева сплав, влага плака, плака, PVC и т.н. Кобальтовое покритие намалява триенето и работни температури и удължава живота му.Висока устойчивост на износване, висока здравина и висока степен на гъвкавост по отношение на здравината.Предлага се в седем стила на избор.Не е необходимо в централния пуансоне, него не е лесно да се прекъсне, може да се използва за теглене на ръбовете на тръби, заваряване и аутопсия.Функция : 1. Кобальтовое покритие намалява триенето и работни температури и удължава живота му.2. Не е необходимо в централния пуансоне, него не е лесно да се прекъсне, може да се използва за теглене на ръбовете на тръби, заваряване и открывания3. Висока устойчивост на износване, висока якост и гъвкавост при висока прочности4. На разположение в седем стилове за избор 5. Широко се използва за пробиване на различни материали, като неръждаема стомана, дърво, тънка желязо, алуминиева сплав, влага плака, плака от PVC и т.н. Спецификация : Вид на продукта : Стъпка бормашина Материал : високоскоростна стомана Стандарт (опция) : 3-12, 4-12, 4-20, 4-22, 6-24, 4-32, 6-35. we-текстова таблица td.we-текстова таблица th,;.we-текстова таблица, Списък на пакетите : 1 x тренировка Забележка : 1. Ръчни бормашини и настолни бормашини могат да се използват за аутопсия неръждаема стомана, плоча може да се изложи на разстояние 1 мм, ръчен дрелью, както плоча с дебелина 2-3 мм и може да изложи компютъра сверлами.2. Скорост на отваряне от неръждаема стомана не може да се бърза, може да бъде няколко стотин оборотов3. Най-добре е да използвате инжекцион вода или смазочно-охлаждащата течност за охлаждане по време на обработка, която може ефективно да се удължи срока на експлоатация на тренировки.

Item Type:
Step Drill Bit 
Material:
High speed steel
Standard(optional):
3-12, 4-12, 4-20, 4-22, 6-24, 4-32, 6-35
.w-e-text table td,.w-e-text table th,;.w-e-text table,:
Package List:
1 x Drill Bit:
Note:
1. Hand drills and table drills can be used for opening stainless steel, plates can be opened within 1mm by hand drill, and 2-3mm plates can be opened with table drills.:
2. The speed of the stainless steel opening can not be fast, a few hundred turns can be:
3. It is best to use water injection or cutting fluid for cooling during processing, which can effectively extend the life of the drill.:

Подобни оферти..