• Новинка
Женски обувки за Латино Танци HROYL, Блестящи Обувки за Танци балната зала С Кристали за Бачаты и Салса, YCL547
zoom_in

Женски обувки за Латино Танци HROYL, Блестящи Обувки за Танци балната зала С Кристали за Бачаты и Салса, YCL547

BGN 1.67

Брой продукти
check В магазина

Внос. замшевая подметка. ❤️ Тънка работа : Висококачествен сатен повърхност е украсена с кристали.Кристали се поставят ръчно, красив цвят, и тяхното не е лесно отвалить. ❤️ Дизайн : Модерен и луксозен стил, изтъкан от безброй ленти, на базата на традициите и превъзхожда традиционен дизайн, това е задължително продуктът за изпълнения на сцена или посещение на партита. ❤️ Мек и лек : суперлегкий и гъвкав, позволява да се чувстват по-голяма свобода и комфорт при носенето, запазвайки вашите зашеметяващи танци. ❤️ Причина : бална зала танц на закрито, като салса, quickstep, латино, валс, фокстрот, румба, ча-ча-ча, суинг, диско, самба, джаз, танго, фламенко, се включи танц или някакъв друг специален повод като сватба, парти или център за обучение на танци и т.н.
. ❤️ Размери : Танцови обувки-различно от обичайните спортни обувки.Моля измерете дължината и ширината на краката си, преди да поръчате, след това вижте нашите таблица с размери, преди да купите.Ако краката ви са малко широковаты, моля, изберете една голям размер.Внос. замшевая подметка. ❤️ Тънка работа : Висококачествен сатен повърхност е украсена с кристали.Кристали се поставят ръчно, красив цвят, и тяхното не е лесно отвалить. ❤️ Дизайн : Модерен и луксозен стил, изтъкан от безброй ленти, на базата на традициите и превъзхожда традиционен дизайн, това е задължително продуктът за изпълнения на сцена или посещение на партита. ❤️ Мек и лек : суперлегкий и гъвкав, позволява да се чувстват по-голяма свобода и комфорт при носенето, запазвайки вашите зашеметяващи танци. ❤️ Причина : бална зала танц на закрито, като салса, quickstep, латино, валс, фокстрот, румба, ча-ча-ча, суинг, диско, самба, джаз, танго, фламенко, се включи танц или някакъв друг специален повод като сватба, парти или център за обучение на танци и т.н.
. ❤️ Размери : Танцови обувки-различно от обичайните спортни обувки.Моля измерете дължината и ширината на краката си, преди да поръчате, след това вижте нашите таблица с размери, преди да купите.Ако краката ви са малко широковаты, моля, изберете една голям размер.

Подобни оферти..