• Новинка
Професионален корпус за Майнинга с графичен процесор 6/8, Алуминиева Рамка, Планинска инсталация за Майнинга ETH ZEC/Bitcoin Crypto Coin, Veddha (6GPU + 5 фенове)
zoom_in

Професионален корпус за Майнинга с графичен процесор 6/8, Алуминиева Рамка, Планинска инсталация за Майнинга ETH ZEC/Bitcoin

BGN 3.00

Брой продукти
check В магазина

【Материал】 Абсолютно нов корпус от алуминиева сплав. Премиум модел с 6 графични процесори, подобрена, наращиваемая. 【Спецификация】 Поддръжка на дънни платки ATX и MATX.Подкрепа за инсталиране на двойно захранване.Поддръжка на стандартен компютърен вентилатор 12 виж 【Функция】 Поддръжка на прическата.Стойка е увеличена с 3 см, за да се подобри потока на въздух, след като сте ги сгънете.Голямо пространство между графични процесори, което ги прави прохладни и тихи. 【Цвят и размер】 черно. 6 GPU : 640 мм * 365 мм * 380 мм. Напълно анодизиран алуминиева сплав, прецизионно създаден за професионални майнеров, с любов. Забележка : Ако имате някакви предварителна продажба и послепродажные въпроси, моля, свържете се с нас чрез електронна поща, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа. Размер : 6 GPU + 5 фенове
Може би това е най-добрият алуминиев каркасный корпус за минната инсталация на открито, в който можете да си купите.
Направете майнинг отново секси!
Дали това е на такава цена?
Бих казал, да, аз искам всичко да ми 6 скъпите графични процесори са работили щастливо, като ги прохлада, тишина и работоспособност, и това ще помогне на хэшрейту майнинга да работи с пълна скорост, без колебание или спад!
Мисля, че цената на този корпус е само една трета от моя игра на корпуса, в който е инсталиран само два графични процесора.
6 Графични процесори вентилатори в комплекта са включени :
1 x Калъф за майнинга с отворена Рамка
5 x Фенове?Цвят на вентилатора тръгва на случаен принцип?
1 х Инсталационен комплект вентилатор.
Международни купувачите-Моля, обърнете внимание :
a. Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.Отговорност за тези разходи се носи от купувача.
b. Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи, преди началото на търговията.

Подобни оферти..