• Новинка
AOQUNFS/ Дамски Обувки За Латино Танци балната зала, Модерните Обувки За Салса занимания дантела, Моделът WP221
zoom_in

AOQUNFS/ Дамски Обувки За Латино Танци балната зала, Модерните Обувки За Салса занимания дантела, Моделът WP221

BGN 24.53

Брой продукти
check В магазина

замшевая подметка. ? Материал : Дышащее синтетичен еластично влакно с куха дишаща вкара повърхност; Удебелена латексова подметка и замшевая подметка, меки и удобни, нескользящие и износоустойчивост, позволяват да танцува без много усилия.
. ? Подметка обувки : Замшевая подметка или замшевая подметка : нескользящая замшевая подметка, подходящи за помещения, той има добра устойчивост на хлъзгане и сбалансированностью; замшевую на ходилото може да се носи на улицата.И двете подметки, меки и удобни.Моля, изберете в зависимост от вашите нужди.
. ?Приложимо : дами, момичета, момчета, учители по танци, учениците танци, треньори по танци.Те също могат да бъдат използвани за други специални поводи, като Бална зала, сватба, парти, Център за обучение на танци и гала вечер на бала. и т.н.
. ? Съвети по размер : Моля измерете дължината на краката си и изберете размер, като следвате нашите таблица с размери, преди пускането на поръчката.
. ? За миризмата : Ако тези обувки неприятна миризма по време на тяхното получаване, това е нормално, защото тези чисто нови обувки ще са запечатани в опаковки в рамките на много кратък период от време след приключване на производство, така че те ще миризмата на лепило, извадете тези обувки от опаковки в продължение на няколко дни, лепило миризма ще изчезне.
.

Подобни оферти..